PREVIZIUNI ASTRALE PENTRU ANUL 2015

Distribuie pe:

Specialiștii în astrologie au realizat horoscopul pe anul 2015 pentru fiecare zodie, prezentând principalele evenimente care vor avea loc pentru nativii acestora:

 

BERBEC: Urmează un an foarte bun pentru studii și călătorii lungi. Mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieții. Veți fi aproape cei mai înțelepți nativi din tot zodiacul. În prima parte a anului vă faceți noi cunoștințe care vă vor fi de folos la un moment dat.

Februarie și martie sunt luni dinamice și eficiente. Bineînțeles că nu totul se petrece fără efort. Pentru mulți dintre dumneavoastră, strădaniile și responsabilitățile vizează studiile și călătoriile de rutină (navetă, delegații etc.) Profesional, drumul spre afirmare este liber și ambiția vă poartă în sus, încet și sigur. Va trebui să vă păziți spatele însă, pentru că pot exista dușmani hotărâți și tenace, care încearcă să vă „lucreze" în ascuns. Din fericire, aceștia nu vă pot face prea mult rău.

Din toamnă, succesele profesionale vin și mai ușor, odată cu creșterea optimismului și cu apariția unor noi interese și a unor noi cunoștințe printre oameni interesanți, cu vederi la fel de largi și de îndrăznețe ca ale dumneavoastră. Pe planul sentimental tindeți să deveniți foarte selectivi și să faceți „epurări" printre cunoștințe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteți dispuși către concesii și aveți cerințe destul de exigențe de la partener. În ceea ce privește sănătatea, sunt câteva probleme cu care vă puteți confrunta: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul și excesele. Berbecii cu predispoziții în acest sens vor trebui neapărat să ia măsuri.

 

TAUR: Anul 2015 este excelent pentru demararea unor acțiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Vârsta nu contează, atâta timp cât studiile vă pot aduce avantaje. Lunile de maximă inițiativă și eficiență sunt august și septembrie.

Faceți planuri noi, se nasc speranțe și mai mari în sufletul dumneavoastră și priviți cu multă încredere spre viitor. Vă simțiți liber în tot ce faceți, nu aveți limite sau restricții și vă manifestați după propria voință, independent și încrezător în propriile acțiuni. Pe plan financiar, 2015 este un an generos. În mod sigur nu rămâneți cu buzunarul gol. Dacă știți că meritați, puteți chiar să cereți o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveți șanse mari să vi se acorde. Martie ar fi o lună potrivită, dar nu singura. În septembrie pare a fi un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică, extinderea clientelei. Veți intui foarte bine persoanele de care este bine să vă apropiați pentru a fi sprijiniți. Veți lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbați și persoane mai în vârstă.

Șansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja căsătoriți, este un moment bun pentru armonizarea energiilor în cuplu, orice problemă anterioară - conflicte, dezechilibre - ajungând mai ușor la consens. Sănătatea dumneavoastră este la cote maxime, orice problema anterioară putând fi depășită cu succes. Vă îmbunătățiți modul de alimentație, încercând un regim nou, ce poate da roade benefice.

 

GEMENI: Astrele spun că anul acesta veți încerca ceea ce v-a fost teamă să încercați demult: să faceți schimbări pe toate planurile care nu vă aduc satisfacții, să nu mai așteptați ca alții să ia decizii în locul dumneavoastră și să luptați să faceți din viață exact ce vă doriți. Pot apărea schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă direcție, o altă profesiune, o altă funcție. Se pun alte baze ale evoluției dumneavoastră socio-profesionale. Vă bucurați de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior. Luna octombrie deschide o perioadă benefică asocierilor de orice fel. Nu mai doriți să fiți singur și ieșiți în întâmpinarea celorlalți cu mai mult interes. Acordați mai mare atenție aspectului dumneavoastră fizic, investiți mai mult în ceea ce formează imaginea dumneavoastră publică. Anul descrie o etapă bună a vieții dumneavoastră, priviți totul cu încredere și optimism. Sunt câteva luni de succes în plan sentimental. Aveți alături de dumneavoastră persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastră. Sănătatea, mai ales de la finalul lunii martie până la începutul lui septembrie, va fi cât se poate de bună. La starea dumneavoastră foarte bună va contribui și faptul că veți face mult sport din plăcere.

 

RAC: La începutul acestui an sunteți mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiți și scrieți cu mult aplomb, întrețineți relații armonioase cu lumea. Luna martie va aduce mai multă siguranță de sine, dar aveți tendința să munciți mult prea mult și există pericolul de a va epuiza. Din păcate, nu veți putea să vă afirmați încă pe măsura eforturilor depuse și veți fi dezamăgiți. Viața dumneavoastră va fi puternic influențată de sectorul financiar. Sunt previzibile creșteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazați pe câștiguri picate din cer, pentru că veți munci pentru fiecare bănuț.

De la sfârșitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinări tot mai importante, puterea lor de muncă sporește și începe să se întrevadă o reușită însemnată pe plan profesional. Din punct de vedere sentimental, preferați libertatea, dar veți ști să vă asumați responsabilitatea într-o relație. Aveți o inimă foarte mare și foarte romantică, așa că nu ne temem că nu veți avea povești minunate la finalul acestui an. Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenții chirurgicale.

 

LEU: Ați priceput deja, din anul care tocmai a trecut, că nu puteți trăi singuri pe aceasta planetă, încercând în același timp toate bucuriile specific umane. Până și faptul că iubirea nu trece doar prin stomac nu mai este un lucru de neînțeles pentru dumneavoastră. În ceea ce privește munca, deși nimic nu este simplu și apar destule dificultăți, până în octombrie sunt șanse maxime să apară cel puțin o reușită adevărată. Afacerile prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes, de aceea trebuie să acceptați relaționarea cu ceilalți. Un plan ce părea blocat fără ieșire în anii anteriori, poate cunoaște acum o redresare fantastică. Și o revenire la normal. Deveniți o persoană populară, cu mulți prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori și „paraziți" care să profite de bunăvoința dumneavoastră. Mai glumeț și mai simpatic, sunteți atras acum mai mult de petreceri, distracții, serbări, bucurându-vă de companii plăcute. Viața dumneavoastră sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legături cu bărbați din străinătate. În final, cel mai important avertisment: sănătatea nu trebuie în niciun caz neglijată în 2015. Chiar dacă vă simțiți în formă, tot ar fi bine să faceți un control general.

 

FECIOARĂ: Nativilor le reușește în 2015 aproape tot ce își propun. Este un an deosebit, care aduce noi idealuri, noi prieteni, proiecte de viitor. Este un an bun și pentru suflet (cu excepția lunii septembrie, care poate aduce dezamăgire în relațiile de cuplu) fiindcă se pot petrece evenimente fericite, cum ar fi o poveste de dragoste, apariția unei sarcini dorite sau nașterea unui copil în familie. Vă manifestați personalitatea cu fermitate și vă puteți remarca ușor. Profesional, 2015 este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizează și merg aproape de la sine pe făgașul potrivit. Fecioarele se bucură de simpatia și sprijinul unor personaje influente. În lunile mai și iunie pot apărea încurcături. În aceste perioade, Fecioarelor li se recomandă să se abțină de la împrumuturi și investiții și să fie foarte vigilente în legătură cu veniturile partenerului. Pentru toate Fecioarele, indiferent de data nașterii, este un an care oferă ocazii de progres pe plan profesional, de avansare și îmbunătățire a statutului. Lunile aprilie, mai și iunie pot fi delicate pentru partener sau pentru cuplu în sine. Iar dacă în perioada respectivă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmați prea tare, fiindcă nu sunt șanse să dureze. Cei care intenționează să se căsătorească, ar face bine să nu-și fixeze nunta în această perioadă. Chiar dacă în acest an aveți un organism rezistent, menajați-vă! Energia fizică pe care o aveți este considerabilă și poate să determine un interes crescut pentru sport.

 

BALANȚĂ: Anul 2015 este pentru Balanțe un an strategic, de decizii importante și stabilizare profesionala sau socială, un an de temelie. În acest an, nativii acestei zodii se pot aștepta la orice. Poate fi cea mai revoluționară perioadă din viață, cu evenimente bruște și neprevăzute, cu conjuncturi ieșite din comun, cu schimbări radicale. Muncile banale și stereotipe le vor exaspera, deci trebuie să se orienteze către preocupări care să le solicite creativitatea. Pe plan profesional, Balanțele au din toamnă o mare îndemânare în a întoarce situațiile în favoarea lor. Prind din zbor ocaziile favorabile și le exploatează cu abilitate și înțelepciune. Își fac proiecte și privesc cu mai multă îndrăzneală spre viitor. În plan financiar nu trebuie să vă așteptați la îmbogățiri spectaculoase. Cuplul îl susțineți cu zâmbetul pe buze chiar dacă nu arareori apar momente de încordare datorate în special răcelii de care dă dovada partenerul sau din cauza distanței de la care sunteți nevoiți să vă susțineți iubirea. Relațiile mai vechi vor rezista cu brio acestui test, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit. Cu sănătatea ar putea avea mari probleme nativii sensibili la schimbări de temperatură. Răcelile vor fi frecvente.

 

SCORPION: Preocupați să demonstrați cât de capabili sunteți în plan profesional, veți cam neglija viața de familie. Nu fugiți însă de relații sociale care să vă ajute să prosperați. Va trebui să fiți foarte stăpâni pe dumneavoastră înșivă, să țineți permanent legătura cu colaboratorii, să fiți foarte sistematizați și riguroși. În plan material, nu duceți lipsă de prea multe. Partea cea mai neplăcută a acestui an este aceea că la serviciu sunteți apreciați mai mult în vorbe, lăudați și dați drept exemplu, dar primele, avansările și recunoașterile oficiale se lasă așteptate. Un punct fierbinte al anului este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relației sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufletește pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoștință cu aspecte nebănuite ale sexualității lor. În cazul Scorpionilor care au un partener stabil, este posibil ca acesta să treacă prin momente dificile, iar pentru cei care se zbat într-o relație problematică 2015 deschide calea spre despărțirea eliberatoare. Sănătatea ar putea avea oarecum de suferit din cauza oboselii psihice și intelectuale la care vă supuneți.

 

SĂGETĂTOR: Sensibili și puțin cam prea încăpățânați, anul acesta țineți neapărat să arătați cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. În inimă i-ați iertat complet, dar vreți neapărat să țineți minte pentru totdeauna ce vi s-a întâmplat, în speranța că veți ști să vă feriți pe viitor. Familia va fi centrul universului multora dintre dumneavoastră, chiar dacă ritmul de lucru pe care vi l-ați autoimpus vă va răpi mult din timp. Prima parte a anului favorizează realizările dobândite prin seriozitate și muncă. Partea doua a anului este mai bogata în surprize. Pe tot parcursul anului, anumite planete vor influența major viața dumneavoastră, care pot aduce un eveniment de destin prin care viața dumneavoastră capătă o altă culoare. Va fi momentul revelării unei alte identități, practic după acele luni descoperind că ați devenit altul. Una dintre lecțiile principale pe care le aveți de învățat este dominarea agresivității și a posesivității în relațiile cu persoana iubită. Va trebui să învățați ce este constanța și profunzimea sentimentelor și va trebui să vă dominați instinctele sexuale deosebit de puternice. Cu sănătatea toate ar fi bune și frumoase dacă ați reuși să găsiți timp să consultați doctorii atunci când problemele sunt doar la început, nu abia când se agravează.

 

CAPRICORN: Fiind mulțumiți de dumneavoastră înșivă și de cei care vă înconjoară, anul 2015 ar putea fi cel puțin la fel de bun ca 2014. Nimic nu vă poate induce gânduri negre, nimic nu ar trebui să vă deprime sau să vă producă sentimente negative. Anul acesta vă este avantajos pe multe planuri, așa că nu ar trebui să ezitați când vi se fac anumite propuneri. Aveți ocazia de a vă pune în practică ideile, de a fi susținuți de oameni deosebiți, de a realiza ceea ce nici nu visați în anii anteriori. Cei care n-au serviciu, au șanse mari să-și găsească, iar cei care au deja, își mai pot găsi încă unul. Din toamnă, apar asocieri și colaborări profitabile, noi cunoștințe utile, mai mulți clienți și contracte bune. În familie, important pentru dumneavoastră este ca nimeni să nu se simtă neglijat, așa că vă revărsați toată dragostea asupra lor. Prietenii vă sunt mai dragi ca niciodată, dar totuși familia rămâne pe primul loc. În cuplu treceți printr-o perioadă deosebit de benefică, plină de înțelegere și dăruire. Nu par a se isca niciun fel de furtuni, cu excepția micilor împunsături de îndrăgostiți. Sănătatea ar putea să vă dea bătăi de cap și să ia turnuri neașteptate și neplăcute în cazul exceselor alimentare.

 

VĂRSATOR: În general indeciși și totuși echilibrați în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viața lor dar oarecum și pe a celor din jur. Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre dumneavoastră, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil șansa de a rezolva multe dintre problemele care vă frământă. Imaginea dumneavoastră publică se îmbunătățește, începeți să cunoașteți persoane în care vă puneți unele umbre de speranță, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale dumneavoastră. În plan social s-ar putea spune că nimic nu iese din limitele normalului. Aveți însă prea puțin timp liber și pe acesta se cuvine să i-l acordați mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile dumneavoastră vechi s-au răcit, fie din cauza distanței, fie a anturajului. Ar trebui să nu uitați însă de ei. Prietenii noi sunt puțini. Familia nu joacă un rol deosebit de important în deciziile dumneavoastră, căci tindeți să hotărâți singuri ce doriți să faceți. Important este totuși să vă sfătuiți cu partenerul de cuplu atunci când decideți ceva în numele amândurora. Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru dumneavoastră. Evitați tratamentele „după ureche", dar nici nu mergeți la medic pentru cea mai mică migrenă!

 

PEȘTI: În general, anul acesta va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât știți că veți avea câștiguri pe măsură și vă veți orienta să legați prietenii cu persoane foarte influente. Veți pune bazele unui nou început pe toate planurile. Studiați mult, citiți mult, sunteți atras de latura abstractă a vieții, eliberându-vă de cotidian. Intrați într-o altă lume în care acumulați multe informații noi, utile evoluției dumneavoastră intelectuale și spirituale.

În plan profesional, intuiția, sentimentul responsabilității, aspirația către progres, puterea imaginației, dar și încăpățânarea nativă vă oferă noi oportunități de avansare. Banii vin și pleacă, dar vă rămân suficienți cât să începeți să faceți economii pe care vă veți putea baza mai târziu, pe la sfârșitul anului. Veți reuși să ajutați financiar și câțiva amici care nici nu se așteaptă la un asemenea gest din partea dumneavoastră. Important este că reușiți să vă faceți noi prieteni, dar nu unii „cumpărați", ci unii care vă vor fi cu adevarat recunoscători și apropiați sufletește vreme îndelungată. Nespus de fericiți vă veți simți în cadrul cuplului și ar trebui să îi spuneți acest lucru și partenerului de viață care începe să aibă unele îndoieli în privința sentimentelor dumneavoastră. În ceea ce privește sănătatea, țineți sub control tensiunea arterială, evitați stresul prelungit și oboseala intelectuală excesivă!

Lasă un comentariu