Falsificatorul Adevărului (II)

Distribuie pe:

Poporul român este, tot mai intens, ținta celor mai aberante psihoze păgâne proferate, în spațiul public:

„Plevușca" PAVEL CORUȚ (XIII)

Acest documentar este o replică la trei din cărțile lui Pavel Coruț: „Mântuirea de după marea rătăcire" (I), „Secretele vârstelor de aur"(II), „Arta succesului la români" (III)!

Contra Bibliei. Cu furie luciferică, după ce singur se amăgește și îi amăgește și pe alții cu iluzia că textul biblic ne prezintă „zei și sfinți imaginați" (I, pg.32), „aiureli" (I, pg.32), „superstiții" (I, pg.52), „blasfemii" (I, pg.64), P.C. concluzionează defăimător la adresa marilor iubitori de Dumnezeu: Iacov era „escroc" (I, pg.224), Noe era „bețivan" (I, pg.308), Maria Magdalena era „prostituată" (I, pg. 354), Maica Domnului era o „jidovcuță" (I, 278) etc. „Propunerea" lui P.C., după ce evidențiază „rolul nefast al religiei" (I, pg.5), „constă în desprinderea creierului nostru de magia sălbatică" (I, pg.20)!

Contra creștinilor. Cu o ură neobișnuită, izbucnită desigur din temnițele cele mai adânci ale iadului, P.C. se dezlănțuie împotriva credincioșilor creștini, numindu-i „sclavi psihici" (I, pg.4), „deliranți" (I, pg.11), „paraziți" (I, pg.54), „perverși" (I, pg.352), „intoxicați" (I, pg.8), fără „discernământ integral" (I, pg.7), „insensibili la argumente raționale" (I, pg.8), „manipulatori" (II, pg.6) etc. În „viziunile" lui, această „turmă" (I; pg.49), cu o „ideologie inumană" (I, pg.271), nu este altceva decât o „mare masă de retardați mintal, ignoranți, leneși și imorali care se complac în traiul bestial, de tub digestiv înzestrat cu sex" (I, pg.21) care contribuie la „otrăvirea populației pământene" (I, pg.402)! Pericolul pentru lume, vrea să spună el, vine de la „maladia" creștină („ciuma religioasă continuă să secere vieți omenești, într-un ritm mai mare decât o fac tutunul și alcoolul" - I, pg. 288)! „Pericolul" indicat de el este însă fals: cei care „seceră" sunt antihriștii Ocultei, mincinoșii planetari, sfidători de Dumnezeu și ucigașii de oameni, care susțin abil din „umbra" istoriei, prin cozi de topor ca P.C., acuzele nefondate conform cărora religia creștină s-ar face vinovată de „rasism, xenofobie, tiranie, comunism, misoginism" (I, pg.288), de „crime" care, în comparație cu „nazismul și comunismul, au fost floare la ureche" (I, pg.67)! Ceea ce nu ne spune P.C. este cine anume a „servit" din culise nazismul și comunismul, nu cumva oare sionismul? Nu cumva avem de-a face cu un caz clinic de negaționism exacerbat dus până la reacții de o sălbăticie instinctuală extremistă, când P.C. afirmă aberant că „Hitler era la fel de contradictoriu în afirmații și comportament" ca Hristos (I, pg.310), când invocă Internetul pentru a susține în stil S.F. că Hristos „n-a murit pe cruce, ci a fost numai rănit. Ulterior ar fi plecat în Shrinagar" (I, pg.281), când îi consideră pe creștini „lipsiți de cea mai elementară recunoștință față de Divinitate" (I, pg.499), când proclamă că „modelul… a eșuat" (II, pg.421), deci imitatorii lui Hristos nu sunt altceva decât niște nebuni în ochii majorității populației („pe cinstite, nici nu sunt sănătoși psihic" - II, pg.421)? Tot pe „cinstite" zic și eu: este P.C. cumva de profesie psiholog ? Sau este doar un simplu pacient ?

În orice caz, oameni buni, vremuri grele de prigoană ne așteaptă! Tot mai des, ici-acolo, vom avea ocazia să interacționăm, direct sau indirect, cu fenomene sociale din cele mai stranii și stupefiante! Ele vor avea loc, în lume, ca să se împlinească Scriptura despre începutul durerilor: „Atunci vă vor da pe voi spre asuprire și vă vor ucide și veți fi urâți de toate neamurile pentru numele Meu. Atunci mulți se vor sminti și se vor vinde unii pe alții. Și mulți prooroci mincinoși se vor scula și vor amăgi pe mulți. Iar din pricina înmulțirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. Dar cel ce va răbda până la sfârșit, acela se va mântui" (Mt. 24, 9-13)!

(va urma)

Lasă un comentariu