FOTBAL - Liviu Ciobotariu: „ASA Târgu-Mureş doreşte să reia returul în plină formă!"

Distribuie pe:

Lotul formaţiei ASA Târgu-Mureş se află în primul cantonament al perioadei de pregătire până pe 21 ianuarie, la Academia de Sport din Târgu-Mureş. În afara a doi jucători care au părăsit echipa după reunirea lotului, Claudiu Bumba şi Henrique de Jesus Bernardo, întreg lotul formaţiei „roş-albastre" se antrenează sub comanda noului tehnician principal Liviu Ciobotariu.

„Este perioada cea mai grea a jucătorului de fotbal, deoarece se pune baza în special pe pregătirea fizică, însă am un lot conştient, un lot de jucători cu exprienţă, care ştiu că în această perioadă trebuie să tragem foarte tare, să ajungem la capacitatea maximă, să ne prindă în plină formă în campionat. Am început de o săptămână, iar acum suntem într-un cantonament la Academia de Sport din Târgu-Mureş. Au venit la lot toţi jucătorii, iar atmosfera este OK din prima zi de când am luat contact cu jucătorii".

Despre plecarea jucătorului Claudiu Bumba de la ASA Târgu-Mureş, tehnicianul „roş-albaştrilor" a afirmat faptul că „în momentul în care pleacă un jucător şi se desparte de grup este clar că există un sentiment de despărţire, dar cu toţii ne-am gândit că el a ales să evolueze în altă parte, iar eu îi urez multă baftă şi succes la noua sa formaţie".

„Deocamdată nu mi-am făcut nici o listă cu jucători noi pe care i-aş dori la echipă. Lotul este complet, iar în momentul în care vreun jucător îşi va manifesta dorinţa de a pleca, atunci este necesară înlocuirea lui şi trebuie să mă gândesc la o posibilitate de înlocuire, însă până atunci totul este OK.", a conchis Liviu Ciobotariu.

ASA Târgu-Mureş va pleca în al doilea cantonament, în Antalya, Turcia, în perioada 23 ianuarie şi 9 februarie.

Lasă un comentariu