Suplimentarea magnetismului este un lucru vital

Distribuie pe:

Tot mai mulţi medici realizează necesitatea unui tratament suplimentar

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire senzaţională: bolnavii se vindecă mult mai repede, dacă în organismul lor se suplimentează magnetismul lipsă.

De fapt, forţa magnetică a Pământului este într-o scădere drastică.

Cu toate că sindromul deficitului câmpului magnetic a fost diagnosticat încă din 1950 de medicul japonez, dr. Kyoichi Nakagawa, a trebuit să mai treacă câteva decenii ca să devină evident pentru oamenii de ştiinţă: suplimentarea magnetismului în scădere al Pământului este un lucru esenţial.

- Câmpul magnetic al Pământului s-a redus la circa 0,4-0,5 Gauss. Acum cinci sute de ani a fost în jur de 1 Gauss - ne-a informat dl dr. Horváth Dénes, directorul Centrului Életfa.

- Totuşi, pentru vieţuitoare, pe lângă oxigen, alimente şi apă, un lucru esenţial este şi câmpul magnetic corespunzător. Omul civilizat din Vest, rupt de natură, are deja un deficit de energie cauzat de stilul de viaţă sedentar şi de alimentaţia necorespunzătoare, datorită condiţiilor de stres şi poluare, iar la aceasta se mai adaugă reducerea geomagnetismului, în urma căruia radiaţia cosmică devine mai puternică.

Conform experienţei proprii, terapia magnetică este eficientă mai ales în cazul afecţiunilor musculo-scheletice şi a durerilor articulare, dar are un efect complementar şi în cazul diferitelor boli, cu toate că nu substituie tratamentul medical. Un punct de vedere similar îl are şi doamna dr. Pógyor Margit, ginecolog obstetrician, care utilizează o terapie magnetică de ani de zile, respectiv metoda Magnapress.

- Metoda Magnapress combină acupunctura tradiţională chineză, terapia magnetică şi beneficiile radiaţiilor infraroşii îndepărtate, completând foarte bine medicina alopată vestică. Principalul avantaj este că nu are efecte secundare şi că poate fi aplicat la domiciliul pacientului.

Din experienţa proprie, pot afirma că este foarte eficientă mai ales în cazul durerilor şi inflamaţiilor, dar am avut rezultate excelente şi în utilizarea pentru hipertensiune arterială, depresie, insomnii, respectiv în cazul anumitor deficienţe ginecologice. Analizele medicale arată că chisturile de origine inflamatorie se absorb. Conform doctorului Faragó László, medic principal ORL de specialitate, în fiecare familie ar trebui să existe un dispozitiv mobil de terapie magnetică.

- Suplimentarea magnetismului în zilele noastre este un lucru vital, fără aceasta fiind de neconceput sănătatea - a declarat medicul principal.

- Terapia magnetică a dat rezultate de mult timp în cadrul fizioterapiei, dar prin apariţia dispozitivelor mobile de terapie magnetică a devenit posibilă o aplicare mult mai largă. Magnapress completează foarte bine terapiile medicale, în unele cazuri se ajunge, în mod independent, la efectul dorit, marele avantaj al acestuia fiind faptul că bolnavul îl poate aplica în propria sa casă, putând să-l ia cu sine oriunde doreşte. În plus, nu e de aşteptat apariţia efectelor secundare. Eu, ca medic, l-aş prescrie pe reţetă pentru toţi pacienţii mei.

Lasă un comentariu