Turneu internațional de baby și minibaschet la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Viceprimarul municipiului Târgu-Mureș, Claudiu Maior, a participat miercuri, 28 ianuarie 2015, la conferința de presă prilejuită de organizarea la Târgu-Mureș a turneului internațional de baby și minibaschet Cupa Transilvania COTRACO 2015.

Alături de viceprimarul Claudiu Maior, au mai fost prezenți directorul general al COTRACO ROM, Bogdan Bărbulescu, vicepreședintele ACS Gladius Târgu-Mureș, Vlad Pora, și managerul SportLife Group, domnul Mărgărit Amza.

SportLife Events organizează numeroase evenimente sportive dedicate copiilor, ediția a patra a Cupei Transilvania având, în premieră, caracter internațional. „Salut organizarea la Târgu-Mureș a turneului internațional de baby și minibaschet Cupa Transilvania COTRACO 2015. De altfel, în ultimul timp, Târgu-Mureșul a găzduit numeroase competiții la mai multe discipline sportive, lucru care a antrenat o participare masivă din partea târgumureșenilor. Acest lucru vine și demonstrează încă o dată apetitul mureșenilor pentru sport. Mulțumesc întregii echipe care s-a implicat în organizarea acestui turneu și vă doresc mult succes în continuare. Nu uitați: în Primăria Târgu-Mureș veți avea întotdeauna un aliat de nădejde în organizarea de astfel de competiții sportive. Toate cele bune!", a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Lasă un comentariu