Zece trucuri vestimentare pentru a disimula kilogramele în plus

Distribuie pe:

Grija femeilor, în special, pentru felul în care arată poate conduce la decizii mai mult sau mai puțin inspirate atunci când este vorba de a disimula kilogramele în plus. Specialiștii sunt de părere că o vestimentație corectă și unele mici detalii ne pot ajuta să afișăm o siluetă mai zveltă, relatează ziarul spaniol ABC.

1. Alegerea unei mărimi king size nu le face pe femei să pară mai slabe. Este o greșeală comună a purta haine mai largi pentru a ascunde kilogramele în plus; efectul poate fi contrar. Măsura potrivită este crucială pentru a nu părea mai corpolente.

2. Hainele tip Spanx sau orice material de acest fel sunt bune pentru o călătorie, însă doar pentru persoanele care le suportă. Dau aparența unei siluete mai zvelte cu aproape un număr.

3. Mânecile. Este bine ca brațele plinuțe să fie acoperite. Discreția avantajează întotdeauna.

4. Tocurile. Înălțimea și greutatea sunt strâns legate în jocul echilibrului vizual. Tocurile înalte lungesc întotdeauna silueta.

5. A se evita fustele scurte. Chiar dacă părerea este contrară, a descoperi cât mai mult picioarele nu le face să pară mai lungi când este vorba de o persoană mai corpolentă.

6. A se evita sacourile voluminoase. Atât bărbații, cât și femeile pot semăna cu un cub Rubik dacă blazerele au umerii foarte marcați, sau dacă sunt cu un număr mai mare. De reținut că sacourile la două rânduri se potrivesc persoanelor slabe și înalte. În restul cazurilor sunt de preferat cele care se închid la un rând de nasturi.

7. Sunt de preferat culorile închise. La fel ca și măsurile, s-a demonstrat că nuanțele sobre - negru, bluemarin sau gri închis - reduc percepția volumului.

8. A se evita imprimeurile mari și dungile. Tot ceea ce ocupă prea mult spațiu amplifică volumul. Se recomandă, de asemenea, să se evite volanele, materialele vaporoase, sclipiciul sau culorile vii, dacă se dorește să se abată atenția de la zonele cu kilograme în plus.

9. Pantalonii cu talie înaltă amplifică vizual posteriorul.

10. Accentuarea trăsăturilor frumoase va face ca defectele legate de kilogramele în plus să aibă mai puțină importanță.

 

Lasă un comentariu