Ședința de analiză a activității arbitrilor și observatorilor pentru anul 2014

Distribuie pe:

Sâmbătă, 7 februarie, a avut loc ședința de analiză a activității arbitrilor și observatorilor pentru anul 2014. Acțiunea s-a desfășurat în sala festivă a Casei de Cultură „Mihai Eminescu" din Târgu-Mureș. Celor prezenți le-a fost prezentat raportul de activitate pentru anul 2014, au fost înmânate carnetele arbitrilor stagiari, având loc și o prezentare video DVD-UEFA, iar în final au fost premiați cei mai reprezentativi și valoroși arbitri. La capitolul arbitru, locul 1 a fost acordat lui Holom Felix, locul 2 - Narcis Aurel Moldovan, locul 3 - Eugen Mocan; la arbitru asistent locul 1 a fost acordat lui Adrian Ichim, locul 2 - Dan Nemeș, locul 3 - Vlăduț Gaspar; la arbitru PROVINCIE locul 1 a fost acordat lui Gabriel Rotar, locul 2 - Cornel Mihai Călugăr, locul 3 - Ioan Silviu Man; la arbitru asistent PROVINCIE locul 1 a fost acordat lui Cristian Rațiu Vlad, locul 2 - Teodor Rațiu, locul 3 - Ioan Marcel Orosfoian. S-a acordat și locul 1 pentru cea mai bună arbitră - Natalia Maria Păcurar, iar Samfira Paul Florentin - locul 1 - arbitru de perspectivă. Arbitrul anului 2014 a fost desemnat Andrei Florin.

„La ora actuală putem face o comparație între anii 2013 și 2014. Pot spune că am avut realizări bune în comparație cu anul precedent, iar asta nu poate decât să ne bucure. Avem arbitru mureșean de nivel FIFA, Curta Ovidiu, în futsal, un alt arbitru care a fluierat un meci de Liga 1, Steaua București - Corona Brașov, dar și alți arbitri care au arbitrat la nivel național , Ștef Claudiu și Tănăsuc Andra. În contextul în care a început recent anul 2015, îmi doresc un pas înainte prin mai puține meciuri slab arbitrate, proteste și reclamații de la echipele pe care noi le arbitrăm, deoarece avem echipe în Liga a 4-a care au de suferit din cauza lipsei de disciplină, motiv pentru care atât noi, cât și organele abilitate, în speță Poliția Română și Jandarmeria, să asigurăm arbitrilor o securitate în timpul și la finalul jocului pentru a ne încadra în parametrii normali", a afirmat Vasile Bordaș, președintele Comisiei de Arbitraj din cadrul Asociației Județene de Fotbal Mureș.

În partea a doua s-a desfășurat Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Mureș în cadrul căreia a fost prezentat raportul Comitetului Executiv, bilanțul contabil pe anul pre-cedent, aprobarea prin vot a acestuia și descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv, cât și afilierea și dezafilierea unor membri. La final a avut loc o tmbolă, iar premiile au constat în produse/articole sportive.

„Adunările generale sunt pentru mine personal un motiv de bucurie și de mândrie. Mă bucur mereu să mă aflu în mijlocul elitei tehnice și administrative a membrilor Asociației Județene de Fotbal Mureș. Sunt aici, acum și în restul anului, pentru a coordona și sprijini activitatea fotbalistică de la nivel de județ. Cu siguranță, dacă cluburile afiliate rămân în continuare cât mai aproape de noi vom reuși să facem multe lucruri pozitive pentru fotbalul din județul Mureș. Competițiile sunt la jumătate de drum, iar lupta în partea superioară a clasamentelor este foarte strânsă. Le mulțumesc tuturor celor care se implică în fenomenul fotbalistic de la nivel de județ și nu în ultimul rând le mulțumesc membrilor Comitetului executiv și membrilor comisiilor A.J.F. Mureș", a spus Călin Flanja, secretar general AJF Mureș.

 

Lasă un comentariu