ÎN SPRIJINUL SĂNĂTĂȚII NOASTRE

Distribuie pe:

De peste două decenii Târgu-Mureșul se poate mândri cu oameni care au un suflet mare și fac ceva pentru cei suferinzi. În urmă cu câțiva ani aveam să cunosc o unitate de ocrotire a sănătății care vine în sprijinul celor suferinzi. Unitatea de ocrotire a sănătății, numită Fundația Rheum Care, președinte Marinela Gomboș, se poate mândri că de-a lungul celor peste două decenii de existență a tratat mii de persoane, acestea fiind în atenția personalului inimos care afirmă că „sănătatea este o comoară". Toți știm acest lucru, dar cine și câți dintre noi ne aplecăm serios la aceste vorbe.

De curând Fundația Rheum Care a dat în folosință, un nou pavilion, strada Pavel Chinezu nr. 10, parte integrantă a Centrului de Recuperare și Reabilitare destinat persoanelor cu dizabilități neuro-motorii. La dispoziția celor internați sunt 6 saloane care pot caza 14 persoane. Aici, cei internați, pot servi trei mese pe zi, beneficiază de tratamente de specialitate de două ore pe zi sub supravegherea unei echipe pluridisciplinare, coordonată de medicul de reabilitare.

În afară de gama largă de servicii medicale recuperatorii, inimosul colectiv al acestui centru de Recuperare și Reabilitare, care asigură tratament și cazare pacienților din județul Mureș, cât și din alte zone ale țării, a introdus programul intitulat „Respiro Rheum Care" cu servicii de cazare și supraveghere pentru pacienții cu diverse boli ce necesită supraveghere 24 din 24 de ore. Perioada de cazare în centru poate fi de două săptămâni sau o lună. Beneficiarii acestui program au parte de toata atenția echipei Rheum Care în funcție de nevoile individuale.

La darea în folosința a noii secții a Centrului, președinta Marinela Gomboș spunea: „Aici, la Rheum Care, am reușit să aducem alinare, să ajutăm oamenii să își îmbunătățească viața și să se bucure de ea, chiar dacă bolile și-au arătat colții."

Să felicităm întreaga echipă de medici specialiști care asigură consultații medicale, personalul sanitar, de execuție, conducerea etc., de la acest frumos centru modern, care zi de zi sunt în slujba celor suferinzi.

Cei interesați pot primi relații suplimentare la fața locului, strada Pavel Chinezu nr. 10, sau pot accesa numărul de telefon 0265-25.07.93.

Lasă un comentariu