BC Mureș - CSU Asesoft Ploiești, vineri, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș!

Distribuie pe:

În etapa a 20-a a LNBM, formația BC Mureș se va confrunta cu CSU Asesoft Ploiești. Partida se va disputa vineri, 20 februarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș.

„Trebuie să intrăm pe un făgaș normal și să obținem victorii. S-a văzut atitudinea pozitivă a jucătorilor, cât și mentalitatea foarte bună la antrenamente a acestora. Referitor la partida cu CSU Ploiești, am avut mutle jocuri decisive în confruntările directe, iar vineri avem o singură variantă, și anume victoria. Jucătorii sunt motivați, mai mult sunt angrenați cu tot ce au mai bun în lupta contra echipei din Ploiești. Sper să încântăm totodată și publicul spectator!", a afirmat Cornel Lungu, președintele clubului BC Mureș.

Victoria nu trebuie să ne scape din mână

În primul rând trebuie să ne îmbunătățim apărarea, de acolo putem să pornim spre a ataca eficient. Totodată trebuie să creștem la recuperări și să nu mai pierdem atât de multe mingi, indiferent de atac sau apărare, iar vineri trebuie să învingem echipa din Ploiești", a spus Audrius Prakuraitis, antrenorul echipei BC Mureș.

Biletele pentru meciul BC Mureș - CSU Asesoft Ploiești se pot cumpăra între orele 12-15 la sediul clubului din incinta Sălii Sporturilor din Târgu-Mureș, adresa: Parcul Sportiv Municipal nr. 1. Tel: +40-365-438543 email: office@bcmures.ro.

De asemenea, tichetele de intrare se vor putea achiziționa și la intrarea în sală cu o oră înaintea partidei de vineri.

Lasă un comentariu