„Școala europeană", la cea de a XII-a ediție

Distribuie pe:

Ministerul Educației și Cercetării Științifice anunță, pe site-ul propriu, că unitățile de învățământ preuniversitar, care au fost și sunt implicate în programele europene din domeniul educației și formării profesionale, pot participa la cea de-a XII-a ediție a competiției, pentru obținerea certificatului „Școală europeană".

Competiția constă în evaluarea calității și coerenței managementului școlii, reflectat în documentele manageriale, precum și a impactului pe care activitățile derulate în cadrul proiectelor europene l-au avut asupra culturii organizaționale și a ethosului școlii.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 10 aprilie 2015, evaluarea se va realiza între 20 - 24 aprilie, iar festivitatea de acordare a certificatelor va avea loc în luna mai.

Certificatul „Școală europeană" este valabil pentru o perioadă de trei ani de la obținere, după care școala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul primit.

La cele 11 ediții de până acum (2004 - 2014) au participat 1.562 unități de învățământ, din care 376 au primit certificatul și trofeul de „Școală europeană".

Lasă un comentariu