LPS Târgu-Mureș s-a clasat pe locul II la Turneul Demeter Iosif „Dome" la fotbal

Distribuie pe:

În perioada 21-22 februarie, la Baza Sportivă „Trans-Sil" din Târgu-Mureș, pe terenul sintetic, s-a desfășurat Turneul Demeter Iosif „Dome" la fotbal, pentru grupa de vârstă 2002. Competiția a fost organizată de Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert" (director Csiki Zsolt, antrenor Iuliu Beleni), Primăria Municipiului Târgu-Mureș, cu sprijinul AJF Mureș, în colaborare cu Federația Română de Fotbal. La turneu au luat startul un număr de 13 echipe, respectiv: LPS Târgu-Mureș, ASA Târgu-Mureș, ACS Speranța Târgu-Mureș, CS Iernut, Viitorul Ungheni, CSȘ Reghin, Atletic Gurghiu, CSȘ Mediaș, CFR Cluj, ACS Tâmpa Brașov, Gloria Bistrița, FK Csikszereda și Câmpulung Moldovenesc. În final trofeul a fost cucerit de formația CFR Cluj, pe locul II s-a situat echipa LPS Târgu-Mureș, iar pe locul III s-a clasat Gloria Bistrița. De la formația LPS Târgu-Mureș, Gal Patrik a obținut titlul de cel mai bun portar al turneului.

„Mulțumesc organizatorilor pentru condițiile oferite. Am avut un teren foarte bun, însă din păcate ne-au lipsit 4 jucători din cauze medicale, dar copiii au reușit să câștige și astfel acest turneu și îi felicit. Avem copii talentați în România, însă este nevoie de susținere pentru a face performanță. La Târgu-Mureș se merită pe deplin a exista un Centru Regional de Excelență în fotbal", a afirmat Mezei Janos, antrenor principal CFR Cluj.

LPS Târgu-Mureș și-a jucat șansa

„Suntem foarte mulțumiți pentru reușita acestui turneu. Echipele participante s-au simțit foarte bine la Târgu-Mureș. Am reușit să aducem echipe de top, precum CFR Cluj, care la momentul actual este cea mai bună formație din țară la această grupă de vârstă, de altfel a și câștigat acest turneu. Noi ne-am jucat șansa. Am obținut locul doi și este un rezultat bun. Nu ne-am axat să câștigăm în finala mare, deoarece eram conștienți că nu îi vom putea învinge. În cele din urmă doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat Primăriei Târgu-Mureș, Hotelului Plaza, Joma România, AJF Mureș, și celorlalți care au fost alături de noi", a declarat Csiki Zsolt, director al Liceului cu Program Sportiv „Szasz Adalbert".

„Turneul a fost unul foarte bun și fără incidente. S-a observat calitatea copiilor la acest nivel, iar locul II ocupat este meritat. Pentru mine întotdeauna primează întreaga echipă și țin să-i felicit. Sper ca la viitorul turneu să participe mai multe echipe și să fie unul mai reușit", a spus Iuliu Beleni, antrenor LPS Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu