LÁSZLO TÖKÉS - MISTIFICATORUL (I)

Distribuie pe:

Defăimarea României, la nivel internațional, este „opera" neseriozității și ipocriziei unui mare informator-dezinformator:

„Pețitorii" României…

În tragicele comedii cu mari erori ale istoriei, atât de nocive în cunoașterea realităților evenimențiale, „personajul" Lászlo Tökes nu este un accident, o întâmplare nefericită… El este expresia contemporană cea mai fidelă, apoteotică, a tuturor tökéșilor care, de-a lungul istoriei însângerate a românilor din Transilvania, și-au făcut un „titlu de noblețe" ca să își manifeste sentimentul de antiromânism printr-o exacerbată atitudine de ură, minciună, sfidare și violență! Originea atitudinii lor, nefaste europenilor, a început din anul 896, odată cu așezarea lor în Câmpia Panoniei, când și-au atacat populațiile vecine, reușind ca, în secolul XIII, să devină „stăpânii" în teritorii din Slovenia, Croația, Slovacia și Transilvania. Dominația lor primitivă, care se dorește perpetuată chiar și acum, într-o Europă ce se vrea unită, nu a lăsat în urmă doar teroarea asiaticilor unguri asupra unor populații nevinovate, pașnice, ci și „năravul" de a le mai lua în stăpânire încă o dată, sub pretextul refacerii „Ungariei Mari", nu contează că maghiarii din „Noua Ungarie" nu ar mai rămâne nici măcar într-un procent de 50 % per total (numai românii ar reprezenta, fără sârbii, croații, slovacii și austriecii revendicați din „teritoriile maghiare", circa 27%)! Dar, pentru unguri, nici nu contează că, peste noapte, ar deveni o minoritate „stăpână" peste o majoritate multietnică! Ceea ce contează, indiferent de mijloacele folosite, este ca scopurile lor iredentist-șoviniste să se întâmple într-o zi „măreață"! Pentru această zi, fără să își dorească o clipă de odihnă, lucrează cu zel nesăbuit Oculta din spatele pionului L.T. Și L.T. și Ungaria sunt, de fapt, calul troian pe care S.U.A., vârful de lance al finanțelor iudaice suprastatale, se folosește în sud-estul Europei prin manipularea capitalului în „ajutorări" preferențiale (Ungariei i s-au șters datoriile)… Obiectivul central, urmărit de „actori din umbră", constă în intenția redefinirii granițelor. Iată ce scria, la 16 nov. 1997, prestigioasa publicație britanică „The Economist": „Problema adevărată este că granițele contemporane nu reflectă realitatea. Zonele ungurești ale României și părțile vestice ale Ucrainei se află în regiuni diferite din punct de vedere istoric și cultural. Poate că o parte din România și o parte din Ucraina ar trebui alocate Europei centrale, iar părțile de est ale acestor țări să fie abandonate, într-adevăr, Estului"!

„Proiectul" în cauză, nedeclarat oficial explicit, vizează bineînțeles o țară frumoasă și „ispititoare" precum este România. Care, nu-i așa?, este numai bună de stăpânit! Nu contează că România nu este, cum ni se spune nouă, ca să plecăm mai repede din ea, o „țară ca afară"! Faptul că nici o țară nu este ca România, adică o comoară cu resurse inepuizabile, ne-o dovedește minunea conform căreia, de două mii de ani, tot fură străinii din ea, iar bogățiile ei în loc să scadă sporesc, grație lui Dumnezeu!

Tot grație lui Dumnezeu este și aspectul că, în ciuda vitregiilor vremii, dușmanii au clacat în fața noastră, ba unii chiar și-au primit pedepsele cuvenite, fără să mai apuce să vadă cum neamul lui Eminescu rămâne în picioare! Dar hidra, cea cu multe capete, din care unul este L.T., s-a „trezit" ca să ne „sperie" din nou cu fantoma asupririi ei nevolnice… Și ar vrea să ne și scoată, cu orice chip, din istorie! Mai întâi, „metodic", ne-au scos din manualele de istorie din clasa a XII-a „rădăcina" noastră geto-dacă, lăsându-ne „originea" romană! Acum însă ne atacă latinitatea, în așa fel încât asupra formării noastre ca popor să poată plana misterul și noi să părem niște venetici pe aici… Astfel se exprima marele nostru istoric, reputatul academician clujean David Prodan, cel care a avut dorința ca, la propria lui înmormântare, să nu vorbească nici unul dintre colegii lui de la Universitate: „Cel mai mare popor din această parte, rămas fără identitate, fără patrie. Originile daco - romane - legendă, ubicuitate: o mare enigmă. Ungaria jură că suntem balcanici, bulgarii că suntem carpatici. Ba ungurii că suntem fără patrie dată, rătăcitori cu turme. Iar acum ne contestă latinitatea! Ne caută și alte origini, alte patrii… ți se pare cel puțin ciudat: un popor categoric migrator numește migrator pe altul categoric sedentar. El vine însă cu un titlu superior de noblețe: de cuceritor cu sabia și violența calului față de blândețea boului și a oii, cucerirea aceasta care nu poate fi decât efemeră și discutabilă" („Transilvania și iar Transilvania", pg.10)! Prin această acțiune a lor, concentrată și deliberată, ocultiștii istoriei vor să ne facă să înțelegem că, pe nobilul pământ al României, „locuit" înaintea românilor de către evrei și unguri!, românii nu ar fi altceva decât un neam de pripas și fără temei de a avea ceva pretenții… Chiar sub ochii noștri, niște mistificatori de teapa lui L.T. ar vrea să ne fure pământul de sub tălpi și patria din inimi…

Lasă un comentariu