Narcis Răducan: „Ne-am hazarda dacă spunem că tragem la podium. Suntem o nou promovată și trebuie să fim cumpătați"

Distribuie pe:

ASA Târgu-Mureș a dispus fără probleme de Ceahlăul, cu 3-0, luni seara, și a rămas pe podiumul Ligii 1. Președintele Narcis Răducan e mulțumit de jocul echipei, dar încearcă să rămână realist și a spus că o clasare între primele trei ar fi un obiectiv îndrăzneț pentru o nou promovată.

„Echipa merge foarte bine și ni s-au deschis toate orizonturile. În primul rând, trebuie să continuăm pe linia aceasta și să vedem ce fac și celelalte echipe.

Suntem bucuroși de cum a început returul, lucrurile merg bine și așteptăm meciul cu Dinamo. Dacă ne uităm puțin mai atent, vedem că o parte dintre jucători au jucat ba la Timișoara, ba la CFR Cluj. Nu e nimic întâmplător. E și un risc când iei astfel de jucători. Sunt la sfârșit de carieră, iar unii nu mai au motivație. Dar iată că unii, la 32-33 de ani, își doresc încă performanță. Lucrurile sunt mai bune astăzi. S-au găsit resurse pentru a continua la acest nivel. Mă refer la salarii, la prime. E o situație financiară stabilă. Ne-am îmbunătățit și jocul. S-a scos maximum în această iarnă. S-au deschis perspective foarte mari. Depinde de noi unde vrem să ajungem, jucăm foarte serios la fiecare partidă.

Ne-am hazarda dacă spunem că tragem la campionat, la locul doi, la locul trei. Suntem o nou promovată și trebuie să fim cumpătați. Am jucat împotriva unei echipe de la retrogradare și a și plouat. E greu să scoți lumea din casă când plouă, dar s-a creat o emulație în jurul echipei. A fost cinci lei biletul peste tot în stadion și 30 de lei la oficială. Și la meciul cu Dinamo nu vor fi biletele mult mai scumpe", a declarat Narcis Răducan, președintele ASA.

Narcis Răducan nu e de acord ca echipele aflate în insolvență să joace în cupele europene, dar nu ar avea nimic împotrivă dacă Craiovei i-ar fi permis accesul în competițiile continentale.

„Înțeleg că Liga trebuie să aibă grijă de toate formațiile, dar este o concurență neloială. Așa cum spunea și Gică Hagi, nu e normal ca o echipă în insolvență să aibă șansa să termine în fața unei echipe care a avut un management corect, a fost ancorată în realitate și încearcă să-și facă treaba pe o linie normală. UEFA nu trebuie să accepte așa ceva. La Craiova e altă situație, nu vorbim de insolvență. Chiar dacă suntem implicați cu ei, nu m-ar deranja. N-aș avea nimic împotrivă, odată ce orașul a asimilat echipa ca fiind Știința. Nu e vina oltenilor. Decizia va fi la UEFA", a spus Narcis Răducan.

 

Lasă un comentariu