Gorghiu, în turneu prin țară: Îmi propun consolidarea fuziunii și promovarea priorităților PNL

Distribuie pe:

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, vineri, că a început un turneu în țară, având ca obiective consolidarea fuziunii și promovarea priorităților partidului pentru perioada următoare.

„Am început, astăzi, un turneu în țară, în calitate de copreședinte al PNL. Mă aflu deja la Satu Mare, iar pe parcursul lunilor martie și aprilie îmi propun să ajung în 15 județe. Am două obiective: consolidarea fuziunii și promovarea priorităților partidului pentru perioada următoare", a scris Gorghiu pe Facebook.

Ea a precizat că va avea întâlniri cu membrii și conducerea organizațiilor PNL, dar și cu reprezentanți ai societății civile, ai mediului asociativ și privat din județe.

„De prea multe ori, liderii partidelor cad prizonieri cursului politic de pe malurile Dâmboviței și descoperă realitățile României doar în campaniile electorale. O nouă politică înseamnă și o nouă abordare a comunicării cu românii. Participarea moderată la emisiunile TV este necesară, dar nu și suficientă, dacă nu este dublată de o prezență constantă în orașele și județele României", adaugă Alina Gorghiu.

Lasă un comentariu