Limbajul florilor de primăvară

Distribuie pe:

Limbajul florilor e ca un mesaj ascuns, o declarație de dragoste, un gând sincer, o scrisoare de iubire parfumată, plină de culoare și prospețime.

O floare atât de gingașă și care place foarte mult femeilor este lăcrămioara. Atâta parfum și atâta puritate! Dacă primești un buchet de lăcrămioare de la iubit sau soț înseamnă că iubirea lui e pură și sinceră. De-a dreptul interesant e atunci când primești astfel de flori de la un bărbat care îți este amic, înseamnă că te iubește în taină. Asta dacă și el știe ce semnifică lăcrămioarele!

Violetele se oferă mai rar, dar atunci când soțul sau prietenul tău îți oferă aceste flori înseamnă că dragostea lui e profundă și foarte puternică. Are foarte mare încredere în tine și vrea să faceți următorul pas în relația voastră. Dacă ți le oferă iubitul, poate florile vin și cu o cerere în căsătorie!

Freziile exprimă inocența, lalele roșii o declarație de iubire intensă, lalele galbene o dragoste neîmpărtășită, liliacul mov îți transmite că ești prima lui iubire adevărată, zambila albastră semnifică fidelitate, cea roz o părere de rău, iar cea albă „te am mereu în suflet".

Panseluțele sunt simbolul dragostei, și îți aduc un mesaj foarte frumos: „mă gândesc mereu la tine".

Narcisele sunt de obicei un mesager al celor timizi. Dacă narcise îți sunt oferite de persoana iubită înseamnă că ceva nu-l mulțumește pe deplin. Narcisa înseamnă foarte multă bucurie, prietenie și respect.

Aviz zgârciților: Cu o floare nu se face primăvară, luați și voi măcar un buchet!

Lasă un comentariu