Marijuana şi Nemţov, condus de viu pe ultimul drum de un top-model de 24 de ani

Distribuie pe:

Doar n-o să credeţi că Vladimir Putin şi-a obstruat contestatarul în stil „Al Capone", cu un pâr-poc. Nu e atât de naiv să-şi oblitereze preopinentul în vecinătatea Kremlinului, acum, când toată planeta e cu ocheanul pe el. Oare ce căuta Boris Nemţov, căsătorit cu Raisa Akhmetovna, tatăl a patru copii, recunoscut pentru donjuanismul său, la plimbare, în miezul nopţii, pe podul Bolşoi Moskvoretkii din apropierea Kremlinului, cu un top-model de 24 de ani, care avea paşaport ucrainean? Nu cumva „fetiţa" avea sarcina să-l conducă de viu pe ultimul drum, adică în raza glonţului, pe motiv că ar avea să-i transmită anumite informaţii confidenţiale, fără a se afla în câmpul interceptării? Dacă Putin voia să-l scoată definitiv din peisaj, avea metode mai subtile. Probabil, îi făcea cadou ceva mai generos, o iradiere cu efect pe termen lung, care s-ar fi lăsat cu o boală letală, nevindecabilă. Nu cumva unchiul „democratizării" forţate a omenirii şi C.I.A. deţin amănunte cu privire la plimbarea nocturnă şi se bizuie pe mulţimea uşor de dus cu preşul? Nu cumva Washington-ul dorea să repete piesa tragică a Euro Maidanului sau să dea startul „Primăverii ruse" la Moscova? Poate că Boris Nemţov, ex-vicepremier, a fost sacrificat întru incitarea şi manipularea mulţimii din Rusia, astfel ca asasinatul să fie pus în cârca lui Putin, iar ruşii să fie motivaţi pentru ieşirea în stradă, să-i ceară debarcarea.

Uciderea lui Nemţov s-a vrut a fi startul „Primăverii ruse", „o încercare de a destabiliza ţara"

Potrivit „Power&Politics World", asasinarea lui Nemţov a avut loc după ce acesta, însoţit de un top-model de 24 de ani, având paşaport ucrainean, părăsise un restaurant de lângă Piaţa Roşie. Autorii crimei petrecute în inima Moscovei au arătat dispreţ faţă de ordinea publică şi de mijloacele tehnice de securitate, dispuse în zona prin care trec zilnic zeci de oameni de la vârful puterii ruse. Politologul rus Pavel Sviatenkov declara: „Uciderea lui Nemţsov reprezintă printre altele o încălcare a unei convenţii «informale» prin care persoanele de astfel de rang nu sunt ucise. Vorbim totuşi de un ex-viceprim-ministru al Rusiei. Un precedent pentru uciderea unei persoane de asemenea rang, în istoria post-sovietică, eu personal nu ştiu". Pot fi luate în calcul gelozia soţiei, o conspiraţie concepută de amantă şi soţie, oricare dintre alternative scoţându-i basma curată pe executanţi, pentru că aşa era prevăzut în planul misiunii. „Nu există nicio îndoială că această crimă a fost minuţios planificată, la fel ca şi locul ales pentru crimă, respectiv marele pod de piatră din apropierea Kremlinului", a precizat comisia de anchetă rusă, într-un comunicat A.F.P. „Este o încercare de a complica situaţia, probabil chiar de a destabiliza ţara, de a alimenta confruntarea", a spus Gorbaciov, într-o declaraţie acordată agenţiei Interfax.

El a îndemnat totodată să nu se tragă concluzii premature asupra posibililor autori ai crimei sau asupra motivaţiei. Din toate acestea, înţelege fiecare cum îl duce capul (o variantă oficială va exista cândva, dar nu cea adevărată, ci una elaborat-măsluită, asemenea rezultatului anchetei comisiei Warren, precum s-a întâmplat în cazul J.F. Kenedy, pentru că s-a opus războiului din Vietnam), aşa cum nici noi nu am înţeles mare lucru din vizita preşedintelui Iohannis la Berlin, respectiv la Chişinău. Excursii şi discursuri citite cu sârg de pe hârtii, care nu vor stopa sărăcia românilor şi nici virusul corupţiei. Tot mai mulţi au început să priceapă că luăm ţeapă pe faţă, iar scopul vizitelor externe vor fi întotdeauna secrete de stat, adică zero barat pentru nivelul de trai al românului.

16 state americane au legalizat posesia şi consumul de marijuana

Să vedem cu ce se mai ocupă Washington-ul la capitolul „rele implementate omenirii". În pofida unei scrisori de protest, semnată de doi republicani de seamă ai Congresului American, care s-au manifestat împotriva legalizării marijuanei de către autoritatea locală, primarul Washington-ului a ales să implementeze săptămâna trecută o decizie, votată de aproape două treimi din locuitorii Washington-ului în luna noiembrie a anului trecut, care prevede ca fiind legale posesia de până la (aproximativ) 56 de grame de marijuana pentru consum propriu la domiciliu şi creşterea a până la trei plante, tot pentru uz propriu (fiind interzise comercializarea marijuanei şi consumul în public). Pe lângă alte 14 state, Alaska şi Colorado s-au aliniat şi ele Washingtonului, legalizând consumul de marijuana. Reprezentanţii municipalităţii şi cei ai Congresului American se duelează încă la capitolul interpretare legislativă, iar Congresul susţine că primarul şi oficialii oraşului se fac vinovaţi de interpretare greşită şi ar putea ajunge la închisoare, dacă Departamentul de Justiţie va alege să deschidă o anchetă şi să facă acuzaţii oficiale, scrie site-ul „Think Outside the Box". Congresul ar putea da în judecată municipalitatea sau ar putea retrage ori bloca fondurile acordate oraşului, din acest motiv. Primarul Bowser susţine că nu îşi face decât datoria prin implementarea deciziei legislative: „Încurajăm Congresul să nu mai fie atât de îngrijorat şi dornic să dea peste cap o decizie despre care şapte din zece votanţi spun că trebuie să fie lege în Districtul Columbia", a conchis Bowser".

Nimic anormal, în lipsa lor de normalitate. America este statul de unde pleacă toate relele în lume. În total, 16 state americane au decriminalizat posesia de marijuana, într-o anumită cantitate pe persoană. Asta explică cumva, de ce, printre altele, unele dintre autorităţile noastre se îndreaptă în momente-cheie pe ruta Bucureşti-Washington.

 S.U.A are în continuare obrazul gros şi îndeamnă Kievul la război

La final, despre un mare prieten al războaielor, fostul comandant al NATO, generalul Wesley Clark. Acesta crede că timpul diplomaţiei a trecut în Ucraina şi este vremea ca Kievul să primească arme şi muniţii de la Occident pentru a face faţă agresiunii ruse, agresiune în ghilimele, până nu este prea târziu. Cum să nu fie nevoie de alte şi alte războaie! Ele hrănesc industria de armament a marilor puteri. Este bine de ştiut că, în campaniile electorale ale candidaţilor la preşedinţia S.U.A., firmele producătoare de armament cotizează generos. Altfel nu ar avea ce să le dea de lucru celor peste patru milioane de oameni din industria militară şi din armată. Cinic, nedrept şi hilar este tocmai „Nobelul" pentru pace, acordat lui Obama! Dacă ar fi pace pe planetă, economiile lor ar falimenta. Tot la poruncă de peste ocean a fost făcută harcea-parcea şi Iugoslavia. Şi totuşi, oficialii S.U.A. au obrazul gros şi vorbesc în continuare de falsa apărarea a democraţiei, cu toate că în spatele conflictelor etnice sau religioase din lume se află cătarea cinică şi minuţios calculată a acestora. Armele sunt oxigenul lor şi cardul perfect de control al omenirii! Ei s-au ridicat pe dreptul pistolarului de a ucide oricum, oricând şi unde, s-au ridicat pe segregaţie, masacre şi cadavre. Cât se vor mai juca aceşti copii veroşi cu chibriturile şi cu dronele, nimeni nu ne spune! Pentru că, iată, asistăm la un alt capitol negru al politicii S.U.A., provocat de grupuri de interese economice, total în detrimentul unor state şi chiar al cetăţenilor americani. Dacă nu s-ar investi sume uriaşe pentru înarmări şi războaie, omenirea ar trăi mult mai bine, ar trăi sănătos şi în pace.

www.agero-stuttgart.de

 

Lasă un comentariu