PSD, PNL şi UDMR, blat ruşinos pentru salvarea lui Laszlo Borbely

Distribuie pe:

Deputatul UDMR Laszlo Borbely nu mai are nevoie să fugă în Ungaria ca Marko Attila pentru că PSD, PNL şi UDMR s-au coalizat într-un blat ruşinos pentru a-l salva de justiţie. Este o palmă dată statului de drept, dar şi o mare bilă neagră pentru Parlament şi pentru partidele vechi din România care dovedesc încă o dată că nu pot renunţa la metehnele trădării pentru interese personale.

Am avertizat de acum două săptămâni cele două partide româneşti să nu compromită Parlamentul României negociind pe ascuns salvarea lui Laszlo Borbely pentru interese de moment. PSD şi PNL s-au compromis definitiv prin protejarea lui Laszlo Borbely, instituind astfel principiul că politicienii maghiari sunt mai presus de lege.

PSD şi PNL sunt dovada vie că această clasă politică învechită trebuie schimbată din temelii pentru că reprezintă un cancer pentru societatea românească. Împreună cu UDMR care se crede stat în stat şi nu recunoaşte justiţia din România, aceste partide trebuie să dispară de pe scena politică pentru că altfel România va merge din rău în mai rău.

 

Lasă un comentariu