Şi celui cu ceasuri scumpe i-a „sunat" ceasul!

Distribuie pe:

Incredibil, Marian Vanghelie a stabilit un record. Nu cu „almanahe", „goagăl" (în loc de Google), „vanghelion" (denumire pe care a folosit-o referindu-se la petrecerile de Revelion de la Romexpo) ori conjugând verbul „a fi" (ceea ce nu a reuşit), ci la şpagă: 90 de milioane de euro! Cea mai mare mită din istoria României - cum scrie EvZ - primită în perioada 2007-2015.

Or, cu asemenea bănet, primarul sectorului 5 şi-a permis de-a lungul anilor să afişeze o impresionantă colecţie de ceasuri de lux, inclusiv - scrie presa - un Breguet din platină, cu turbillon - un mecanism complicat, care contracarează efectele gravitaţiei. Ceea ce n-a putut însă „contracara" acest ceas - în valoare de 100.000 de euro - a fost denunţul unui milionar - abonat la contracte cu banii publici! - în urma căruia, Marian Vanghelie

s-a ales cu mâinile încătuşate!

Astfel spus, şi celui cu ceasuri scumpe (de zeci de mii de euro) i-a „sunat" ceasul. Cu referire şi la acest nou caz de corupţie, o subliniere. Un sondaj IRES arată că majoritatea românilor se uită la televizor atunci când se trans-mit informaţii despre arestări şi condamnări şi cred că aceste transmisiuni pot contribui la diminuare corupţiei. Sondajul reconfirmă, pe de altă parte, faptul că românii se simt, într-un fel, răzbunaţi prin acţiunile „în forţă" ale DNA sau DIICOT!

Lasă un comentariu