Cenaclul„Lumină Lină", din Sibiu, la Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Biserica de lemn cu hramul „Sfântul Gheorghe" , din Târgu-Mureş, str. Cutezanţei-Înfrăţirii, organizează duminică, 22 martie, ora 17, o întâlnire cu Cenaclul „Lumină Lină", din Sibiu.

Cenaclul a luat fiinţă cu şase ani în urmă, la iniţiativa Părintelui consilier Cătălin Dumitrean, având în prezent circa 300 de concerte în Europa şi în ţară.

Din cenaclu fac parte preoţi, teologi, profesori de religie, artişti, care şi-au propus să facă, în mod gratuit, misiune prin cântare, poate şi o terapie în acest sens.

Concertul de la Târgu-Mureş, de la Biserica de lemn din cartierul Tudor, include cântări şi pricesne, cântări în cinstea mamei, cântece patriotice, poezie şi altele.

Cenaclul nu este un simplu cor, ci el antrenează să cânte toţi oamenii, ba unii pot interveni cu o poezie sau două, cu un cântec, ceea ce dă frumuseţe concertului.

Se aduc, de asemenea, spre închinare şi o raclă cu sfinte moaşte cu următorii sfinţi: Sf. Ioan Rusul, Sf. Ioan Iacob, Sf. Efrem cel Nou, o raclă cu reverenda părintelui Arsenie şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Informaţii suplimentare se pot afla de pe siteul http://cenaclullumina.blogspot.ro/

Membrii cenaclului, spune iniţiatorul său, vor duce lacrimile Maicii Domnului în inimile oamenilor şi vor purta dorurile românilor spre cer. Doar, doar, vom simţi din nou Învierea Poporului Român… 

Lasă un comentariu