Sighişoreanul Temesvari Iosif, la împlinirea vârstei de 100 de ani!

Distribuie pe:

Ziua de 19 martie este o zi specială pentru sighişoreanul Temesvari Iosif, care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

În semn de respect şi preţuire pentru puterea cu care domnul Temesvari a trecut, de-a lungul unui secol, prin greutăţile vieţii, viceprimarul municipiului Sighişoara, Dan Eugen Bândea, l-a vizitat şi l-a felicitat, urându-i sănătate şi „La mulţi ani"!

Vădit emoţionat, sărbătoritul a mulţumit pentru atenţia de care s-a bucurat şi a primit din partea domnului viceprimar o diplomă aniversară, un tort şi o sticlă de şampanie.

Temesvari Iosif se uită cu seninătate la anii pe care i-a lăsat în urmă şi consideră că nu există niciun secret cu privire la frumoasa vârstă pe care tocmai a împlinit-o, în opinia sa important fiind „să preţuieşti viaţa şi să nu-ţi baţi joc de ea, să trăieşti cumpătat, să nu faci abateri, şi să reuşeşti prin propriile puteri".

„Este o bucurie pentru noi şi i-am făcut o bucurie şi sărbătoritului. Vorbim despre un moment deosebit, când un membru al comunităţii sărbătoreşte o venerabilă vârstă, şi am dorit să-l felicit personal. Ne-am bucura să avem cât mai mulţi astfel de sărbătoriţi. Este important să nu-i uităm pe cei care, ajungând la vârste foarte înaintate, pot reprezenta pentru noi modele de viaţă cumpătată şi ordonată. Contează mai puţin premiile şi cadourile, mai importantă este prezenţa noastră lângă ei, atenţia şi sprijinul pe care li-l acordăm, atât în momente dificile, cât şi în momente de bucurie", a spus viceprimarul Dan Eugen Bândea.

 

Lasă un comentariu