Produsele tradiţionale ale S.C. Harmopan S.A. atrag tot mai mulţi consumatori

Distribuie pe:

În perioada 19-21 martie, la Hotelul President din Târgu-Mureş a avut loc a VII-a expoziţie internaţională de soluţii şi tehnologie de panificaţie, patiserie, morărit, gelaterie şi ciocolaterie. La expoziţie a participat şi S.C. Harmopan S.A. cu sediul în Miercurea-Ciuc, aceasta este cea mai importantă firmă cu profil de morărit şi panificaţie din judeţul Harghita. Harmopan S.A. are o experienţă de aproape 4 decenii în producţia de morărit şi panificaţie, produsele firmei sunt realizate manual din ingrediente naturale cu o tehnologie tradiţională. Pe lângă pâinile tradiţionale realizate cu aluat fermentat, în brutăriile Harmopan se produc 30 de sortimente de pâine şi mai mult de 150 de produse de patiserie. Firma Harmopan are propriile mori, astfel, în Miercurea-Ciuc, funcţionează o moară de grâu şi una de porumb, iar în Bărdeşti funcţionează una de grâu şi una de secară. Pe lângă propriile mori Harmopan are 5 brutării în oraşele mai mari ale judeţului (Miercurea-Ciuc, Odorhei-Secuiesc, Gheorgheni, Topliţa şi Cristuru Secuiesc). Firma Harmpoan are o unitate de producţie de tăiţei, o unitate de ambalare produse de morărit, precum şi una de napolitane şi pufuleţi.

Reţeaua de magazine în număr de 40 este extinsă pe raza judeţului Harghita, respectiv judeţele învecinate (Braşov şi Mureş), în care oferă pe lângă produsele proprii şi alte alimente. Morile Harmopan produc o gamă largă de produse şi subproduse de morărit din grâu şi porumb. Produsele sunt realizate din cele mai bune cereale, nu conţin amelioratori şi au o calitate deosebită, aceasta fiind atuul principal al Harmopan, toţi clienţii noştri apreciază calitatea acestora, producţia de pâine lunară este de circa 450 de tone. Calitatea pâinii este asigurată de laboratoarele cu tehnică de ultimă generaţie, aici se efectuează un control strict al materiilor prime, precum şi al produselor finite. Produsele de morărit sunt ambalate în saci de (25 kg, 50 kg) şi în vrac pentru consumatorii industriali. Harmopan ambalează individual făinuri de grâu (la 1 kg, 2 kg, 5 kg, 10 kg), făină de secară (1 kg), făină graham (2 kg), mălai (1 kg, 5 kg, 10 kg), gris (500 g, 1 kg), germeni de grâu (250 g). Tot odată Harmopan are în vedere comercializarea furajelor de calitate, obţinute din grâu, porumb şi secară. Harmopan are o vastă experienţă de peste 20 de ani în producerea de napolitane cu diferite arome şi în diferite gramaje (20 g, 40 g, 140 g, 3 kg, 3,6 kg). Secţia de napolitane este dotată cu două linii de producţie, cu tehnică de ultimă generaţie marca HASS din Austria. Tot aici, pe lângă producţia de napolitane, Harmopan produce şi pufuleţi (simpli şi glazuraţi) la gramaje de 40 g şi 100 g.

În cursul anului 2014, Harmopan a deschis două magazine în Târgu-Mureş, unul este situat pe strada Gheorghe Doja, la intersecţia cu strada Rodnei, iar celălalt este situat în cartierul Unirii. Datorită unui management performant coordonat de directorul general András Ignác, S.C. Harmopan S.A. rămâne consecventă produselor tradiţionale datorită cărui fapt numărul consumatorilor este în creştere.

 

Lasă un comentariu