PRIMĂVARĂ LUDUŞEANĂ

Distribuie pe:

Capriciile iernii 2014-2015 şi efectele adverse ale materialelor derapante folosite pentru îndepărtarea zăpezii şi a gheţii au produs nedorite gropi pe carosabilul străzilor asfaltate din oraş, pricinuind multe necazuri în special şoferilor. Pentru remedierea acestor neajunsuri, Primăria oraşului Luduş a contractat, cu o firmă specializată, lucrarea de plombări pe o suprafaţă estimată la 2000 mp. Acţiunea a început cu reabilitarea părţii carosabile de pe podul de peste Mureş şi continuă pe străzile Principală - Roşiori, Păcii - Gheja, Bulevardul 1 Decembrie 1918, George Bariţiu, Vânătorilor, Zăvoiului, Independenţei, Ioan Th. Olteanu, Ghioceilor, Bradului, Rândunelelor şi Aţintişului.

***

Cu respectarea regimului silvic şi a legislaţiei administraţiei publice locale, angajaţii Direcţiei Drumuri, Intervenţii, Transport şi Zone Verzi, din cadrul Primăriei oraşului Luduş au efectuat lucrări de toaletare a copacilor plantaţi, cu mulţi ani ani în urmă, în spaţiul verde dintre blocuri şi de-a lungul arterelor rutiere din oraş. S-a răspuns astfel unei doleanţe formulate de cetăţeni în timpul audienţelor colective pe care domnul primar Cristian Moldovan le-a avut în toate cartierele oraşului. Acţiunea este completată de tunderea gardurilor vii din cartiere, de întreţinerea spaţiilor pe care s-au plantat panseluţe şi primule înainte de venirea iernii, de pregătirea, în solariile primăriei, a mii de răsaduri pentru spaţiile florale din oraş. O echipă specializată a reparat băncile vechi din parcul central.

***

Domnul Liviu Popa, directorul Direcţiei Drumuri, Intervenţii, Transport şi Zone Verzi, din cadrul Primăriei oraşului Luduş, îi anunţă pe locuitorii oraşului Luduş, că acţiunea ,,Curăţenia de primăvară'' a început şi va continua în fiecare zi de sâmbătă. Resturile vegetale din curţi şi grădini, precum şi gunoiul nemenajer este colectat după programul practicat în anul anterior, reactualizat şi publicat pe site-ul primăriei.

Lasă un comentariu