Dr. Dorin Florea: „TÂRGUMUREȘENII SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN CEEA CE A FĂCUT ȘI FACE PRIMĂRIA"

Distribuie pe:

După ieșirea de la audierile Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureș, a luat parte la ședința ordinară de joi, 26 martie 2015, a Consiliului Municipal, ocazie cu care a declarat: „Am fost invitat și eu (la DNA - n.a.), alături de toți consilierii locali și de unii angajați din Primărie, pentru a explica anumite detalii legate de o hotărâre de consiliu local, prin care municipalitatea a decis să sprijine mișcarea sportivă din oraș. Este vorba de o hotărâre publică, din luna mai 2014, pe care toată lumea o poate citi, pentru că se află pe site-ul Primăriei, o hotărâre care a fost votată de Consiliul Municipal. Nu avem nimic de ascuns.

Pe parcursul ultimilor ani, știți bine că au fost mai multe controale de la Finanțe și de la Curtea de Conturi, care au analizat și aceste aspecte și nu s-au găsit nereguli. Am mai avut discuții cu reprezentanți ai instituțiilor statului și întotdeauna le-am prezentat toate actele solicitate și am dat toate explicațiile cerute. Cu toate acestea, a fost făcută o reclamație de către o persoană fizică (fostul viceprimar Ionela Ciotlăuș), la care trebuie să se formuleze un răspuns argumentat. Îi asigur pe toți cetățenii orașului că întotdeauna am urmărit interesul orașului și al cetățenilor. Așa cum vedeți, am venit să conduc ședința Consiliului Local de astăzi, iar mâine, așa cum am promis, vom continua programul de plantări de copaci și programul de îngrijire a copacilor seculari de pe Bulevardul Cetății".

Dr. Dorin Florea a mai adăugat că DNA a vrut să clarifice cum s-a făcut asocierea în cazul echipei ASA Târgu-Mureș și cum s-au alocat anumite sume din bugetul local. „Eu vreau un singur lucru. Să le transmit târgumureșenilor să aibă încredere în tot ce a făcut și va face Primăria în Târgu-Mureș, pentru că, mai presus de orice, a fost respectul față de ei și față de banul public. La noi nu cred că se întâmplă lucruri pe care le vedeți prin alte locuri din țară".

Lasă un comentariu