Dulca a debutat cu dreptul la naționala U21. România - Islanda 3-0

Distribuie pe:

Reprezentativa de fotbal U21 a României a învins selecționata similară a Islandei cu scorul de 3-0 (1-0), joi, pe stadionul „Trans-Sil" din Târgu-Mureș, într-un meci amical. Selecționerul Cristian Dulca a debutat cu dreptul al cârma naționalei de tineret, golurile acestei victorii fiind marcate de George Pușcaș (9, 51), atacant care joacă la Inter Milano, și de Alexandru Mitriță (48), jucător legitimat la FC Viitorul. Oaspeții nu au emis prea multe pretenții în acest meci, dar au avut o bară, prin Thrandarson (32). România se pregătește pentru debutul în preliminariile EURO 2017, programat pe 16 iunie, pe teren propriu, cu Armenia.

„Sunt mulțumit și de scor, și de atitudine. A fost primul meu meci pe banca selecționatei de tineret, mă bucur că am câștigat la debut. Este un prim joc înaintea unui meci oficial, urmează cel cu Cipru, îmi doresc să menținem aceeași atitudine în joc. Am încercat să rulez tot lotul, să joace toți. Mă bucur de evoluția jucătorilor și sper să rămânem în continuare modești și să muncim", a declarat Cristian Dulca, antrenorul principal al selecționatei României.

Pentru România au evoluat: Cojocaru - Hodorogea, Boldor, Țîru, S. Filip - I. Cristea, L. Ion - Al. Păun, Mitriță, Rotariu - Pușcaș. Rezerve: Brănescu, Began - Miron, Anițoiu, Nedelcu, Tăbăcariu, Popadiuc, Cerlincă, Tudorie, Ivan.

Antrenor: Cristian Dulca.

Islanda: Runarsson - Arnarsson, Orri Omarsson, Fridjonsson, Gretarsson - Elias Mar Omarsson, Sigurjonsson, Thorsteinsson, Thrandarson - Finnbogasson, Vilhjalmsson. Rezerve: Johannesson - Bodvarsson, Runarsson, Aegisson, Gudmundsson, Gunnlaugsson, Jonsson. Antrenor: Eyjolfur Sverrisson.

Tricolorii vor mai disputa un meci amical, cu reprezentativa Ciprului, pe 31 martie, tot la Târgu-Mureș, de la ora 19.30.

 

Lasă un comentariu