REMEDIU POPULAR CONTRA DURERILOR DE ARTICULAŢII

Distribuie pe:

Pentru tratarea artritei, a durerilor de spate şi a tot ceea ce este asociat afecţiunilor de articulaţii, oase şi muşchi, specialiştii în terapii alternative ne recomandă o „cremă vindecătoare", pe care fiecare dintre noi şi-o poate prepara acasă, din câteva ingrediente aflate la îndemână. Crema este benefică atunci când simţim greutate în picioare, dureri de articulaţii sau de spate, dar şi în urma unor accidentări mai vechi.

Ingrediente: Câte o lingură de miere, muştar, sare şi bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare: Se combină toate ingredientele şi se amestecă bine, până obţinem o pastă omogenă, care se pune într-un recipient din sticlă (borcan) închis ermetic şi se păstrează la frigider.

Tratament: Înainte de folosire, luăm din pastă atât cât credem că avem nevoie şi o încălzim uşor. Apoi, o aplicăm direct pe locul dureros, acoperim cu o folie de plastic, peste care înfăşurăm un prosop. Cel mai indicat este să folosim crema seara şi să o lăsăm să acţioneze până dimineaţa, când o îndepărtăm cu apă caldă. Chiar dacă avem impresia că am scăpat de dureri, este bine ca tratamentul să fie urmat timp de trei zile la rând, pentru ca efectul benefic să fie de mai lungă durată.

Acest tratament poate fi repetat oricând simţim nevoia, întrucât nu are contraindicaţii, toate ingredientele fiind naturale. 

Lasă un comentariu