„Plantăm pentru viitorul planetei"

Distribuie pe:

Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş a organizat în data de 1 aprilie 2015, în localitatea Isla, o acţiune de plantare de arbori, sub sloganul „Plantăm pentru viitorul planetei".

La eveniment au luat parte aproximativ 200 de persoane. A fost prezent prefectul Lucian Goga, împreună cu şeful poliţiei, Dumitru Bâltag, şeful ISU, Dorin Oltean, Mircea-Dan Şuta, comandantul Brigăzii 6 Operaţii speciale „Mihai Viteazul", şeful STS, Deminan Dorel, şeful Direcţiei Silvice Mureş Ilie Covrig, inspectorul şcolar general Ştefan Someşan, managerul Spitalului Clinic Judeţean, Claudiu Puiac, dar şi elevi ai Liceului „Gheorghe Şincai" şi studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie şi ai Universităţii „Petru Maior" din Târgu-Mureş.

Direcţia Silvică Mureş s-a ocupat de coordonarea tehnică; au fost plantaţi aproximativ 2000 puieţi (gorun, fag şi cireş sălbatic) cu ajutorul voluntarilor de la Poliţie, Jandarmerie, ISU, MAPN, STS.

Timpul a ţinut cu voluntarii, care, după ce au terminat de plantat, s-au bucurat de un gulaş servit cu pâine de casă. Atmosfera a fost una plăcută, cu oameni care s-au bucurat de ieşirea la aer.

Lasă un comentariu