HCM BAIA MARE A RATAT CALIFICAREA ÎN SEMIFINALE: 30-25

Distribuie pe:

Handbalistele de la HCM BAIA MARE, la plecare în Volgograd, pentru partida returului, nu concepeau să nu ajungă în Final Feur-ul Ligii Campionilor, simţeau însă o misiune extrem de grea la Volgograd, având marele vis al fetelor de la Baia Mare, împlinirea dorinţei, calificarea în semifinale. Aşa cum au început partida băimărencele, timorate şi dărâmate, nu poţi să stai în faţa unei echipe, campioana Rusiei, cu 11 prezenţe în Liga Campionilor în ultimi 15 ani, dar o singură dată a reuşit calificarea în semifinale, se întâmpla în 1990-2000. HCM Baia Mare e la a doua ediţie în Ligă şi acum a fost foarte aproape de o mare performanţă.

Chiar dacă formaţia din Baia Mare a jucat cel mai slab meci, fiind într-o zi în care nu le-a mers jocul, în minutul 16 scorul era 3-9, prima repriză încheindu-se: 11-18. Aşa a curs partida şi în a doua repriză, greşeli în lanţ, pase la adversare, patru la număr, trei ratări ale aruncărilor de la 7 metri, o bună perioadă, de 3-5 minute, nu au punctat, pe când gazdele punctau fără milă. În minutul 40, scorul era: 14-22. În ultimele 7 minute, când echipa gazdă conducea cu 8 goluri diferenţă, era asigurată victoria, ele reducând motoarele şi partida s-a încheiat la 5 goluri diferenţă 30-25.

Sperăm că, în anii care va mai juca Baia Mare în Liga Campionilor, îşi va câştiga experienţa în această Ligă, sperăm să o depăşească pe echipa din Vâlcea, care mulţi ani a jucat în Liga Campionilor, dar nu a câştigat „trofeul", ceea ce nu a dovedit formaţia vâlceană, va reuşi cea maramureşeană, fiindcă are jucătoare de valoare şi cu mari ambiţii, acum le dorim să câştige din nou campionatul, pentru a putea participa anul viitor la Liga Campionilor.

Lasă un comentariu