Spaţii comerciale scoase la licitaţie în pieţele târgumureşene

Distribuie pe:

O serie de spaţii comerciale disponibile închirierii sunt scoase la licitaţie de către SC ADMINISTRATOR IMOBILE ŞI PIEŢE SRL, societatea care administrează pieţele alimentare din Târgu-Mureş. Licitaţie publică cu strigare se va desfăşura în data de 28 aprilie 2015, la sediul societăţii din municipiul Târgu-Mureş, str. Cuza Vodă, nr. 89, jud. Mureş, termenul limită de depunere a dosarelor fiind în 24 aprilie ora 11.

Astfel vor fi licitate cinci spaţii cu destinaţia birou, identificate în clădirea administrativă  - sediu, C 5, etaj III, Piaţa Cuza Vodă, cu suprafaţă de 22 mp, fiecare, un spaţiu comercial cu destinaţie comerţ - îmbrăcăminte, încălţăminte, produse textile, etc. identificat în Piaţa Cuza Vodă, Hala agroalimentară, C 2, etaj, cu suprafaţă de 48 mp, un spaţiu comercial cu destinaţia comerţ, identificat în Piaţa Cuza Vodă, C 1, cu suprafaţă de  12 mp, un grup social identificat în Piaţa Cuza Vodă, C 1, cu suprafaţa de 13 mp, un spaţiu comercial cu destinaţie comerţ-textile, confecţii, îmbrăcăminte, încălţăminte etc., identificat în Piaţa Cuza Vodă, Hala agroalimentară, C 2, etaj,  cu suprafaţă totală de 51 mp, un spaţiu comercial cu destinaţie comerţ - carne şi preparate din carne, identificat în Piaţa Cuza Vodă, Hala comercială veche, C 7, cu suprafaţă de 13,5 mp, un spaţiu comercial cu destinaţia comerţ - textile, confecţii etc., identificat în Piaţa Cuza Vodă, Hala agroalimentară, parter, în suprafaţă de 15 mp, un spaţiu comercial cu destinaţia comerţ - materiale plastice etc., identificat în Piaţa Cuza Vodă, Hala agroalimentară, parter, în suprafaţă de 28,15 mp.

Informaţiile şi detaliile cu privire la condiţiile de depunere a dosarelor de licitaţie, precum şi organizarea şi desfăşurarea acesteia se găsesc la sediul societăţii. 

Lasă un comentariu