ASA rămâne în lupta pentru titlu!

Distribuie pe:

ASA Târgu-Mureş a obţinut doar o remiză pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 2-2, în etapa a 27-a, Liga 1 la fotbal. CFR a început tare meciul de pe teren propriu şi Férébory Doré a deschis scorul cu o lovitură de cap, în minutul 9. După alte nouă minute, N'Doye a egalat. Clujenii puteau intra în avantaj la pauză, însă din ocazia lui Tade a ieşit numai un corner. Hora a fost aproape de un gol de generic, în debutul părţii secunde, însă tot N'Doye a înscris. Veteranul senegalez a adus-o pe ASA în avantaj în minutul 57 şi a ajuns la 11 goluri în acest sezon. Doar trei minute a durat avantajul mureşenilor, pentru că Tade l-a învins pe Stăncioiu cu un şut de la marginea careului şi a restabilit egalitatea. Feussi a lăsat-o în zece, după ce a încasat două galbene în mai puţin de un sfert de oră. CFR - ASA, scor 2-2. Cu toate acestea, Liviu Ciobotariu susţine că nu este dezamăgit de rezultatul din Gruia şi afirmă că titlul nu reprezintă un obiectiv pentru echipa pe care o pregăteşte.

„Nu am simţit nicio presiune. Am discutat şi cu băieţii înainte de joc. Lumea trebuie să înţeleagă faptul că obiectivul nostru nu a fost acela de a câştiga campionatul. Dacă, peste câteva etape, vom ajunge să fim în concurenţă directă cu Steaua, atunci poate vom avea presiune. Suntem pe primul loc în clasamentul returului, suntem neînvinşi de 10 etape şi suntem mândri de ceea ce am realizat. Noi nu ne-am propus câştigarea titlului, ne-am propus să obţinem rezultate bune şi ar fi ideal să jucăm în Europa", a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal ASA Târgu-Mureş.

„Ne aşteptam să avem un joc foarte greu în Gruia. Formaţia CFR Cluj a făcut cel mai bun joc din acest retur. Cu toate acestea, ASA rămâne în continuare în grafic, fiind invincibilă în acest retur de campionat. În următorul joc vom primi vizita celor de la Pandurii. Ne aşteaptă meciuri grele. Aşteptăm la stadion publicul mureşean pentru a fi alături de noi. Doar împreună vom fi învingători!", a afirmat Cristian Cherteş, director general ASA Târgu-Mureş.

După 2-2 în Gruia, ASA a acumulat 56 de puncte în clasament şi s-a apropiat la un singur punct de liderul Steaua (57 de puncte). Rezultate consemnate în etapa a 27-a, Liga1: CSMS Iaşi - FC Braşov 1-0, FC Botoşani - Ceahlăul 2-0, Viitorul - Astra 2-0, Gaz Metan - Petrolul 0-0, CSU Craiova - Dinamo 0-0, Steaua - Otelul Galaţi 1-2. Luni, 20 aprilie, după închiderea ediţiei, s-au mai jucat partidele Pandurii - U Cluj şi Rapid - Concordia. ASA Târgu-Mureş va întâlni în următoarea etapă, sâmbătă, 25 aprilie, pe Stadionul Trans-Sil, formaţia Pandurii Târgu-Jiu. Meciul va începe la ora 18.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

 

Lasă un comentariu