BC Mureş, în semifinalele Ligii Naţionale!

Distribuie pe:

„Tigrilor" le-a fost suficiente trei jocuri pentru a se califica în semifinală. După 2-0 la general, la Cluj, mureşenii s-au impus şi în meciul trei disputat în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. BC Mureş - U-BT Cluj 94-76. Cele mai multe puncte a jocului au fost reuşite de jucătorul Goran Gajovic - 25. Este pentru a treia oară consecutiv când evoluăm în semifinala campionatului. Atmosfera în „Junglă" a fost extraordinară, publicul a împins gazdele spre victorie.

„Pentru multă lume este o surpriză că noi ne-am calificat în semifinală, dar ştiam că avem echipă mai bună decât Clujul. Am jucat cu mai multă energie şi asta s-a văzut la scorul final. Mulţumim suporterilor pentru atmosfera excelentă", a afirmat Goran Gajovic, BC Mureş.

„A fost un meci bun, şi am reuşit să şi câştigăm. Acum două luni nimeni nu se aştepta la un asemenea rezultat. Puţini au mai crezut că putem intra în play-off şi iată că acum am ajuns în semifinală. Suntem foarte bucuroşi, dar mergem mai departe pas cu pas. Avem câteva zile de odihnă după care poate să vină semifinala. Vrem să continuăm jocul bun pe care-l am practicat. Mulţumim fanilor pentru suportul acordat!", a declarat Audrius Prakuraitis, antrenorul principal BC Mureş.

Conform planificării Federaţiei Române de baschet datele semifinalei dintre BC Mureş şi Steaua CSM Eximbank sunt următoarele: 29-30 aprilie (meciurile 1 şi 2) - Bucureşti, 6-7 mai (meciurile 3 şi 4) - Târgu-Mureş, respectiv 11 mai (meciul 5) - Bucureşti. Se joacă în continuare în sistemul 3 din 5, deci meciurile 4 şi 5 se joacă doar în cazul în care niciuna dintre echipe nu va ajunge la 3 victorii. Datele de disputare se pot modifica în funcţie de transmisiunile TV.

 

Lasă un comentariu