Pregătiri şi la partide, în vederea alegerilor locale şi parlamentare din 2016

Distribuie pe:

„Vom avea şi la alegerile locale şi la alegerile parlamentare, e propunerea mea, decizia sigur va aparţine CExN, candidaţi comuni PSD-UNPR", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta, citat de EvZ.

Pe de altă parte, vicepreşedintele UNPR, senatorul Şerban Mihăilescu, consideră că participarea formaţiunii sale pe liste comune cu Partidul Social Democrat (PSD), la alegerile locale din vara anului viitor, este cea mai bună soluţie pentru a contracara dreapta politică din România.

În ceea ce priveşte Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator, celelalte două partide aflate la guvernare, Ponta a precizat că vor exista discuţii şi cu acestea. „Trebuie să discutăm deja care va fi modul de colaborare cu ceilalţi aliaţi ai noştri - PC şi PLR" a declarat liderul PSD într-o conferinţă de presă.

De menţionat că reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD va avea loc pe data de 7 mai, pe ordinea de zi figurând decizii legate de reorganizarea departamentelor, conform unui anunţ al lui Victor Ponta.

Lasă un comentariu