Un meci pentru titlul național. Liviu Ciobotariu: „Simțim că putem să realizăm un obiectiv istoric!"

Distribuie pe:

Liderul Steaua și ASA Târgu-Mureș luptă pentru titlul de campioană din acest sezon. Cu șase etape rămase de disputat, cele două echipe sunt despărțite în clasament de un singur punct, înaintea duelului direct, care va avea loc miercuri, 29 aprilie, de la ora 21.30, pe Arena Națională. Jocul a fost prefațat în cadrul unei conferințe de presă de antrenorul principal, Liviu Ciobotariu, și Sepsi Laszlo, componentul lotului ASA Târgu-Mureș.

„Este un joc important pentru ambele formații, însă din punctul meu de vedere nu este un joc decisiv, deoarece după meciul cu Steaua mai sunt 5 partide de jucat. Va fi un joc destul de greu, cu ocupanta primului loc, o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, o echipă care a câștigat foarte multe titluri în România, o echipă respectată și în afara țării, care a participat în ultimii ani frecvent în Cupele Europene, Champions League. Avem un moral foarte bun, practicăm un fotbal bun, spectaculos. Ne dorim să demonstrăm că ceea ce am făcut până acum, că menținerea și clasarea pe podium nu a fost o întâmplare. Simțim că putem să realizăm un obiectiv istoric, și este foarte clar că va fi un joc foarte dificil", a declarat Liviu Ciobotariu.

„Din punct de vedere fizic încercăm să ne recuperăm după jocul cu Pandurii, în care s-a depus mult efort. Din păcate nu ne vom putea baza pe Gorobsov, care este incert pentru jocul de miercuri și cel cu Viitorul de sâmbătă. Încercăm să-i recuperăm pe Gabi Mureșan și pe Ousmane Ndoye, până la jocul de miercuri. În momentul de față avem probleme mari în axul central, și mă refer la Gorobsov, Gabi Mureșan, Ousmane Ndoye, Bruno Martins, care și el este accidentat. Repet faptul că meciul nu este unul decisiv, deoarece, indiferent de rezultatul care va fi miercuri seara, șanse rămân în continuare pentru ambele echipe. Este clar faptul că, dacă una dintre echipe va câștiga, atunci probabil că o să ia o opțiune serioasă pentru titlu, însă din punctul meu de vedere această partidă nu poate fi numită finala campionatului, pentru că vor mai fi încă 5 meciuri de jucat. Este finala campionatului pentru că joacă ocupantele primelor două locuri, dar apoi mai rămân 15 puncte în joc. Suntem o echipă matură cu potențial și care poate să se bată cu Steaua la titlu", a spus tehnicianul principal al „roș-albaștrilor".

„Va fi un meci foarte greu, ca de altfel cum au fost și celelalte de până acum, însă nu este unul decisiv, deoarece după această partidă mai rămân încă 15 puncte în joc, meciuri în care se pot întâmpla foarte multe. Ca și echipă suntem foarte motivați, concentrați ca să mergem la București să obținem un rezultat bun pentru noi, iar apoi să vedem în următoarele etape ce ne aduce viitorul", a afirmat Sepsi Laszlo.

PROGRAMUL STELEI ÎN ULTIMELE 6 ETAPE:

Etapa a 29-a: Steaua - Târgu-Mureș

Etapa a 30-a: Dinamo - Steaua

Etapa a 31-a: Steaua - Chiajna

Etapa a 32-a: FC Brașov - Steaua

Etapa a 33-a: Steaua - Botoșani

Etapa a 34-a: CSMS Iași - Steaua

PROGRAMUL ASA ÎN ULTIMELE 6 ETAPE:

Etapa a 29-a: Steaua - Târgu-Mureș

Etapa a 30-a: Târgu-Mureș - Viitorul

Etapa a 31-a: Gaz Metan - Târgu-Mureș

Etapa a 32-a: Târgu-Mureș - Petrolul

Etapa a 33-a: Astra - Târgu-Mureș

Etapa a 34-a: Târgu-Mureș - Oțelul

Lasă un comentariu