FESTIVALUL-CONCURS DE POEZIE RELIGIOASĂ „CREDO"

Distribuie pe:

Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, Biblioteca Municipală „Petru Maior" din Reghin organizează, în parteneriat cu ASTRA Mureș, cotidianul „Cuvântul liber", Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica", Asociația Culturală pentru Descoperirea, Susținerea și Promovarea Valorilor Culturale și Profesionale, alte instituții publice și ONG-uri, a XV-a ediție a Festivalului-Concurs de Poezie Religioasă „Credo".

Cei interesați, membri sau nemembri ai uniunilor de creație, fără limită de vârstă, pot participa cu 5 - 10 poeme la secțiunea „poeme în manuscris" și cu cărți apărute în 2014-2015, la secțiunea „volume tipărite".

Poemele vor fi trimise în format electronic la adresa de email nicolaebaciut@yahoo.com până la 15 iulie 2015, grupajele, iar volumele - 2 ex. - pe adresa: Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, str. Mărăști nr.8, Târgu-Mureș. Participanții sunt rugați sa trimită și un scurt CV și datele de contact.

Festivitatea de premiere va avea loc la 6 august a.c., la Mănăstirea Lăpușna, unde va avea loc și un simpozion cu tema: „Poezia religioasă în opera poeților mureșeni Lazăr Lădariu, Valentin Marica și Nicolae Băciuț". În același cadru vor avea loc și recitaluri de poezie ale celor invitați.

Detalii la tel. 0744 474258.

Lasă un comentariu