Rezultate de excepție ale sportivilor mureșeni

Distribuie pe:

Orașul Slatina a fost recent gazda celei de-a XVIII-a ediții a Campionatului Național de juniori și seniori Taekwondo WTF. CS Xploziv a aliniat la startul acestei competiții șapte sportivi, reușind să obțină patru medalii de aur și, implicit, titlul de campion național prin sportivii juniori Nagy Norbert -55 kg, Lengyel Gabor -63 kg, Lengyel Norbert -68 kg și Luca Gabriel -73 kg, argint Constantinescu Cristina -63 kg, iar bronz Zamfir Bianca -68 kg și Simon Florin -63 kg. În urma acestor rezultate remarcabile, clubul a obținut locul 2 în clasamentul pe echipe.

Pe această cale, doresc să mulțumesc sportivilor care s-au implicat trup și suflet, precum și instructorului Chiorean Mihai pentru această reușită și, nu în ultimul rând, părinților acestor minunați copii, care i-au sprijinit necontenit de-a lungul anilor.

În urma acestor rezultate, C.S. Xploziv a obținut locul 2 în clasamentul general, dovedind încă o dată că este o pepinieră pentru viitorul taekwondo-ului românesc.

Urmează campionatul național rezervat copiilor și cadeților, unde clubul speră să repete cel puțin performanța juniorilor, competiție găzduită de orașul Miercurea Ciuc, la sfârșitul lunii. Acest concurs fiind deosebit de important pentru sportivii cadeți, în urma rezultatelor, cei mai buni vor fi selectați pentru Campionatul European, ce se va desfășura în Franța, în luna iulie.

Lasă un comentariu