Între 4 mai și 19 iunie, „LITORALUL PENTRU TOȚI" – EDIȚIA DE PRIMĂVARĂ!

Distribuie pe:

Iubitorii de mare, nisip și soare au ocazia să petreacă, în perioada 4 mai - 19 iunie 2015, câte o săptămână în stațiunile de la malul Mării Negre, la tarife avantajoase, prin programul „Litoralul pentru Toți" - Ediția de Primăvară.

Astfel, potrivit Asociației Litoral - Delta Dunării, Federației Patronatelor din Turismul Românesc și Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de șase nopți pentru o persoană sunt de 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun, 235 lei pentru o unitate de două stele fără mic dejun, 265 lei la un hotel de trei stele fără mic dejun. Dacă este inclus micul dejun, prețurile ajung la 315 lei pentru hotelurile de două stele, 425 lei hotel trei stele, 485 lei hotel de patru stele și 605 lei hotel cinci stele.

Tarifele pentru sejururi all inclusive de cinci nopți sunt de 765 lei la hotel de trei stele, 875 lei la hotel de patru stele și 985 lei la hotel de cinci stele.

Pentru sudul litoralului (Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale variază între 159 lei pe noapte (hotel de o stea, fără mic dejun) și 469 lei (hotel cinci stele, cu mic dejun).

Până în prezent, în program s-au înscris 16 hoteluri din stațiunile de pe litoral, iar biletele pot fi cumpărate de la peste 70 de agenții de turism din toată țara.

Lasă un comentariu