Echipa Muntenegru Buducnost a câștigat Liga Campionilor. Buducnost Podgorița - Lazvik 26-22 (14-8)

Distribuie pe:

Cristina Neagoe, interul stânga al Naționalei României la handbal, își dorea să câștige cu echipa Buducnost Podgorița prima finală de Ligă. Până acum jucătoarea româncă a pierdut două finale, cu echipa Oltchim în 2010 și cu Buducnost în 2014.

Budapesta a găzduit în acest an pentru al doilea an consecutiv Finala Tour-ul Ligii Campionilor la echipele feminine.

Echipa Muntenegru din Podgorița, la care evoluează și Cristina Neagu, era acreditată de specialiștii handbalului cu prima șansă la titlu care a mai cucerit trofeul Europei în anul 2012.

Finala, care s-a jucat duminică, a fost o sarcină destul de ușoară pentru muntenegrence, care au început foarte bine jocul, la pauză scorul fiind 14-8. Așa a mers în continuare, câștigând în final cu 26-22.

Jucătoarea româncă la primul atac s-a accidentat, și timp de 7 minute nu a putut să joace, marcând în această finală doar 3 goluri. S-a menajat, a preferat să paseze mingi de gol, așa că la terminarea Ligii Campionilor Cristina Neagu și încă o jucătoarea din această formație au primit trofeul de golgetere cu 102 goluri marcate, având o contribuție deosebită la câștigarea Ligii Campionilor.

Lasă un comentariu