MIEREA CU SCORȚIȘOARĂ, REMEDIU NATURAL PENTRU AMELIORAREA MAI MULTOR SUFERINȚE

Distribuie pe:

Folosită din cele mai vechi timpuri, mierea reprezintă un remediu general pentru sănătate, recunoscut de către oamenii de știință din întrega lume, aceasta neavând efecte secundare și putând fi folosită și de diabetici, în cazul în care este consumată în doza potrivită.

În plus, atunci când mierea este combinată cu scorțișoară, efectul benefic se amplifică, cu ajutorul acestui amestec putând fi combătute mai multe boli.

Iată câteva suferințe care pot fi combătute cu acest amestec:

Colesterol - se amestecă trei lingurițe de scorțișoară pudră și două linguri de miere în 200 ml de apă. În cazul persoanelor care au colesterolul ridicat, acest amestec poate reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% în doar două ore. Pe de altă parte, pacienții cu artrită ar putea vindeca problemele cu colesterol folosind de trei ori pe zi rețeta de mai sus.

Răceală și tuse - se amestecă o linguriță de miere ușor încălzită cu o jumătate de linguriță de scorțișoară. Luat de trei ori pe zi, acest amestec va fi un foarte bun remediu pentru persoanele care suferă de gripă sau de răceală, având un efect calmant și pentru tuse, precum și capacitatea de a curăța și de a elibera sinusurile.

Infecții ale vezicii urinare - o linguriță de miere și două linguri de scorțișoară pudră amestecate într-un pahar cu apă ușor încălzită elimină cea mai mare parte a germenilor din vezica urinară.

Infertilitate - o jumătate de linguriță de scorțișoară pudră se dizolvă într-o jumătate de linguriță de miere, iar combinația se ține în gură până când se amestecă încet cu saliva și pătrunde în corp. Procedura se repetă de cinci, șase ori pe zi, aceasta ajutând femeile care au probleme cu conceperea. Impotență - două linguri de miere, amestecate cu o linguriță de scorțișoară, luate în fiecare seară, înainte de culcare, timp de 30 de zile, îmbunătățesc atât potența cât și calitatea lichidului seminal.

Durerile de dinți - se amestecă o linguriță de miere cu două lingurițe de scorțișoară pudră cu un pahar de apă călduță, care se „plimbă" prin cavitatea bucală de cel puțin trei ori pe zi, până ce durerea dispare. 

Lasă un comentariu