Cornel Lungu: „Sper în final să aducem trofeul la Târgu-Mureș!"

Distribuie pe:

Sala Olimpia din Ploiești va găzdui, luni, 18 mai (ora 20.00) și marți, 19 mai (ora 20.00), primele două jocuri ale finalei play-off-ului LNBM dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Mureș. Finala se va disputa tot după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Președintele BC Mureș, Cornel Lungu a vorbit joi în conferința de presă ce a prefațat finala campionatului despre șansele echipei noastre în confruntarea finală între BC Mureș și CSU Asesoft Ploiești.

„Suntem înaintea finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, ceea ce este o performanță pe care staff-ul alături de jucătorii echipei au obținut-o după victoria scurtă cu Steaua, 3-0. Sunt mulțumit, dat fiind

că ne aflăm iarăși în finală, și asta în decurs de trei ani. Asta înseamnă că baschetul masculin are tradiție bună în Târgu-Mureș și este continuitate în ce privește pregătirea echipei. Pentru jocul de luni și pentru cele care vor urma echipa se pregătește intens, tot lotul fiind valid. Vom face tot ce-i posibil să câștigăm. Chiar dacă Ploieștiul este favorită în această serie, fiind o echipă care domină de 12 ani baschetul românesc, noi vom înfrunta Asesoft cu toate armele noastre și ne vom vinde foarte greu pielea. Sper în final să aducem trofeul la Târgu-Mureș!", a afirmat Cornel Lungu, președintele BC Mureș. 

Lasă un comentariu