Ladislau Bölöni, tot mai aproape de ASA Târgu-Mureș!

Distribuie pe:

Aventura lui Ladislau Boloni la cel mai stabil club din zona Golfului Persic s-a încheiat. Tehnicianului, în vârstă de 62 de ani, i s-a reproșat că nu mai aduce nimic nou la echipă și că toți adversarii cunosc în detaliu tactica celor de la Al Khor. Astfel, Bölöni are șanse să accepte oferta celor de la ASA Târgu-Mureș, dar poate rămâne să profeseze în continuare și în țările arabe. Ladislau Bölöni a fost primul antrenor român pe care oficialii celor de la Al Khor l-au numit la echipă, în vara lui 2012, precedenții cinci antrenori fiind aduși din Hexagon.

Palmaresul fostului selecționer pe banca celor de la Al Khor, un loc 7 și o finală a Campionatului Cluburilor din Golful Persic (2012-2013), locul 11 (2013-2014) și locul 10 în actuala stagiune, n-a fost pe placul celor din conducere, care au propus rezilierea contractului. Totuși, șeicii au ținut să se despartă civilizat de Bölöni și i-au organizat acestuia, potrivit adevărul.ro, o mică ceremonie.„E clar că n-am fost mulțumiți. Locul 10 nu ne reflectă ambițiile și vrem mai mult pe viitor. Trei ani cu Bölöni au fost suficienți. Era nevoie de o schimbare pe banca tehnică. Deja toate cluburile din prima ligă știau tactica și ideile lui Bölöni ", au spus cei din conducere.

Bölöni nu duce însă lipsă de oferte. Fostul selecționer poate reveni în fotbalul românesc ca președinte de onoare la ASA Târgu-Mureș, dar poate continua să antreneze și în țările arabe. Potrivit site-ului alarab.qa, românul se află în tratative cu Al-Wahda, nimeni alta decât formația pe care a mai pregătit-o în perioada mai-septembrie 2010. Gruparea din Abu-Dhabi nu i-a prelungit contractul lui Sami Al-Jaber, cel care, în vara anului 2014, a fost înlocuit de Reghecampf la Al-Hilal (Arabia Saudită).

 

Lasă un comentariu