Doar o sută de premii, la „Loteria bonurilor fiscale"!

Distribuie pe:

Camera Deputaţilor (for decizional), a adoptat, miercuri, 27 mai 2015, cu 183 voturi pentru, 91 împotrivă şi 10 abţineri, modificarea Ordonanţei nr. 10/2015 privind organizarea loteriei bonurilor fiscale, stabilind că, la extragere, se va acorda un număr de maximum 100 de premii, tocmai pentru ca „sumele câştigate de participanţi să fie mai consistente".

Prin urmare, unitatea teritorială a administraţiei fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câştigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrare, atribuit automat printr-o aplicaţie informatică la nivel naţional.

Pentru asigurarea transparenţei, o listă privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica şi pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice şi pe cel al Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă. 

Lasă un comentariu