„FLORI DE MAI" - concurs interşcolar judeţean

Distribuie pe:

Sub îndrumarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, în data de 28 mai 2015, a avut loc concursul interşcolar judeţean „FLORI DE MAI", ajuns la cea de-a IX-a ediţie, ce s-a desfăşurat în cadrul Centrului Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă nr.2 din Târgu-Mureş.

Sub genericul „Primăvara copilăriei", concursul „Flori de mai" a prilejuit întrecerea a peste 200 de elevi din 26 de şcoli partenere din judeţ, răsplătiţi cu premii şi menţiuni.

Coordonarea concursului de cântece, desene şi recitări a fost asigurată de înv. Silvia Avram şi prof. psihopedagog Cornelia Elena Todoran, care au reliefat problemele de fond ale educaţiei copiilor cu nevoi speciale, necesitatea unei acţiuni conjugate şi un deplin consens al factorilor cu răspunderi în domeniu, pentru o cât mai deplină şi armonioasă recuperare, integrare în societate şi evidenţiere a talentelor acestor copii. Straşnica competiţie a fost atent urmărită şi real evaluată de membrii juriului: prof. Simona Turcu, inspector şcolar de specialitate, artiştii plastici Vasile Mureşan şi Klara Balazs, prof. Claudia Garbovean, dir. adj. prof. Margareta Toth şi prof. Tatiana Ana Pescari, directorul Centrului Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă nr.2 Târgu-Mureş.

În concluzie, Concursul interşcolar judeţean „Flori de mai" a reprezentat şi la această ediţie un adevărat succes din toate punctele de vedere, iar cu această ocazie, le mulţumim tuturor participanţilor şi îndrumătorilor.

Lasă un comentariu