Conferinţă internaţională de branding al judeţului Mureş

Distribuie pe:

4 iunie 2015 este ziua în care începe, în mod oficial, proiectul de branding al judeţului Mureş. Primul eveniment - Conferinţa internaţională „JUDEŢUL MUREŞ - BRAND LOADING", este dedicat unor invitaţi din ţară şi din străinătate, care vor vorbi despre felul în care văd judeţul Mureş şi despre oportunităţile pe care acesta le are, pentru crearea unui veritabil brand de regiune.

Temele speaker-ilor se referă la identitate locală, la mituri şi legende, la patrimoniu cultural şi natural, la management cultural şi dezvoltare durabilă.

Printre invitaţii conferinţei se numără CHARLIE OTTLEY. A călătorit în peste 50 de ţări şi este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Marea Britanie, având colaborări cu BBC şi Travel Channel. Este prezentatorul seriei de documentare „Wild Carpathia", despre care se spune că este cel mai important proiect de promovare turistică a României. „Wild Carpathia" a fost tradus în 21 de limbi şi difuzat în peste 130 de ţări.

Un alt invitat important al conferinţei este DACRE STOKER. Strănepot al lui Bram Stoker - întemeietorul genului horror, DACRE STOKER a creat o continuare a romanului cult „Dracula", în spiritul intenţiilor literare şi în stilul lui Stoker. Realizat pe baza însemnărilor aflate în arhiva familiei Stoker, romanul „Dracula, mortul viu" a fost publicat în peste 40 de ţări. La conferinţa JUDEŢUL MUREŞ - BRAND LOADING vorbeşte şi sociologul VASILE SEBASTIAN DÂNCU, alături de CONSTANTIN CHIRIAC, director general al Teatrului Naţional „Radu Stanca" Sibiu şi fondatorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Conferinţa JUDEŢUL MUREŞ - BRAND LOADING, organizată de Consiliul Judeţean Mureş, va avea loc joi, 4 iunie, ora 13, la Palatul Culturii. Intrarea este liberă!

Lasă un comentariu