Cerere în căsătorie-surpriză, la meciul ASA Târgu-Mureş - Oţelul Galaţi!

Distribuie pe:

Partida de fotbal dintre ASA Târgu-Mureş şi Oţelul Galaţi, disputată joi, 28 mai 2015, s-a dovedit a fi prilejul ideal pentru un tânăr îndrăgostit să îşi ceară iubita de soţie.

Romanticul gest s-a petrecut în pauza dintre prima şi a doua repriză, atunci când şi scorul de 1 la 0 în favoarea ASA a ridicat entuziasmul miilor de suporteri prezenţi la cote maxime, aceştia fiind convinşi că echipa lor va câştiga titlul în Liga I.

La un moment dat, scorul de pe tabela de marcaj a fost înlocuit cu fotografiile a doi tineri îndrăgostiţi, după care unul dintre comentatorii meciului a invitat-o pe teren pe domnişoara Alina Bodan, care tocmai se rătăcise prin mulţime de prietenul ei, Septimiu Togan. Îngrijorată să nu i se fi întâmplat ceva acestuia, Alina a dat curs chemării şi, din fericire, pe stadion, o aştepta surpriza plăcută a vieţii ei: Septimiu, „înarmat" cu un superb buchet de 101 trandafiri roşii şi un delicat inel de logodnă, a îngenuncheat în faţa ei şi a cerut-o în căsătorie. Emoţionată peste măsură, dar convinsă de puterea iubirii ce îi uneşte, Alina a răspuns fără ezitare „Da!".

Chiar dacă ASA nu a câştigat titlul, pentru Alina şi Septimiu a fost sărbătoare. Ei s-au bucurat din plin de spectacolul în care au concertat Voltaj şi Nagy Faro, urmat de ploaia de confeti şi focul de artificii.

Nu ne rămâne decât să le dorim şi noi Alinei şi lui Septimiu „Casă de piatră"!

 

Lasă un comentariu