Știință și... Religie

Distribuie pe:

„Când teama închide poarta de acces la subconștient, numai credința nezdruncinată în Dumnezeu o va deschide din nou. Rămâneți fideli idealurilor voastre și valorilor spirituale înalte, nu uitați că sunteți aici pentru a progresa și a vă apropia de Dumnezeu! Nimeni nu trebuie să vă deturneze de la acest scop".

***

„Rugăciunea cu adevărat eficientă este realizată atunci când prezența lui Dumnezeu curge prin voi ca armonie, sănătate, pace, bucurie, acțiune dreaptă, abundență, exprimare adevărată de sine și inspirație".

***

„Fiți mereu expresia iubirii, a luminii, a adevărului și a frumuseții lui Dumnezeu; vă veți afla atunci printre cei mai fericiți oameni din lume".

Dr. Ioseph Murphi (1898- 1981), scriitor, mentor spiritual, istoric și naturalist american.

Autor de citate:

„Adevărul stă în armonie și în iubire. De aceea, orice gând bun este inspirat și însuflețit mereu de Puterea Divină".

„De ce te temi, de aceea nu scapi", spune o zicală veche, populară și înțeleaptă. Rezultă cât de important este să vă orientați mintea către adevărurile fundamentale ale vieții și către lumina dragostei Divine.

„Pentru a gândi corect, trebuie să cunoaștem Adevărul. A cunoaște Adevărul înseamnă a fi în armonie cu inteligența nelimitată și cu

Puterea Divină ce sălășluiește în subconștient".

„1001 CUGETĂRI"

Lasă un comentariu