Summer Fashion Party, o tradiție a Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu"

Distribuie pe:

Pentru o după-amiază, „tărâmul" liceenilor de la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" s-a mutat în Club „Amnezia", pentru activitatea extrașcolară Summer Fashion Party. O activitate extrem de plăcută pentru elevi, dar, care, implică o muncă titanică depusă de cadrele didactice implicate. În anul acesta, ca în fiecare an, concursul de miss a fost centrul atenției și a încântat publicul.

Doamna consilier educativ, profesor Cristina-Ligia Matei, a îndrumat acești elevi, i-a sprijinit și a organizat cu profesionalism acest spectacol concurs, care a devenit o tradiție la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu". Prezentatorii, Teodora Biriș, din clasa a XI-a B, și Andrei Ognean, din clasa a XI-a A, au format o echipă de excepție cu prezența, cu eleganța și cu stilul lor.

Perechile: Lazăr Diana și Mădălin Toma, din clasa a XI-a A; Denisa Călușer și Răzvan Bompa, clasa a XI-a A; Ioana Fărcaș și Alexandru Chiorean, din clasa a XI-a B; Daiana Soțan și Alex Oroian, din clasa a X-a A; Cristiana Mateiu, clasa a X-a A, și Silviu Pogăcean, clasa a IX-a A; Adriana Puni, din clasa a X-a A, și Robert Fina, din clasa a XII-a C; Monica Sebestyen, din clasa a XI-a A, și Terpea Emilian, din clasa XI-a B, și, ultima pereche, Andreea Fulop și Raul Hrițcu, din clasa a X-a A. Au concurat, și-au etalat ținutele de zi, ținutele sport și ținutele de seară și în final, s-au ales câștigătorii.

Juriul, format din profesor Monica Rusu, profesor Ancuța Pașcan, profesor Nelu Moldovan și, nu în ultimul rând, director profesor Cornel-CristianVulc, au deliberat, și în uralele publicului au desemnat câștigătorii: MISS Puni Adriana, elevă în clasa a X-a A, și MISTER Mădălin Toma, elev în clasa a XI-a A. Au fost frumoși, sunt frumoși, sunt ai noștri și ne mândrim cu ei.

Menționăm că petrecerea de după concurs a fost bine-venită, având în vedere faptul că suntem pe final de an școlar, când toți elevii se pregătesc să culeagă roadele unui an întreg de muncă. Cu această ocazie, în după-amiaza zilei de 3.06.2015, s-au sărbătorit și două dintre zilele cele mai importante ale lunii iunie: Ziua Copilului și Ziua Învățătorului. O nemaipomenită îmbinare, elevi și profesori împreună, sărbătorind printr-un spectacol-concurs.

Elevii au fost lăudați de către domnul director profesor Cornel-Cristian Vulc, au fost încurajați să desfășoare și în viitor astfel de activități plăcute și relaxante. Felicitările revin întreg colectivului profesoral implicat, elevilor și părinților pentru susținerea acestei activități. Superbe activități, pe placul elevilor, râvnite și așteptate cu nerăbdare în fiecare an.

Lasă un comentariu