Primul Centru de Excelenţă al FRF este gata de start

Distribuie pe:

Marţi, 16 iunie, la Târgu-Mureş, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi viceprimarul Peti Andras au semnat documentele finale pentru înfiinţarea primului Centru Regional de Excelenţă al Federaţiei Române de Fotbal. Reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian şi managerul de dezvoltare regională şi comercială Marcel Puşcaş s-au întâlnit, la Târgu-Mureş, cu Peti Andras, viceprimar al municipiului, respectiv Tatar Bela, preşedintele Consiliului director al clubului ASA Târgu-Mureş. Scopul acestei întrevederi l-a constituit semnarea documentelor finale pentru înfiinţarea primului Centru Regional de Excelenţă în Fotbal al FRF.

„Acest proiect care demarează la Târgu-Mureş este un proiect de referinţă nu numai la nivel naţional, mulţi dintre dumneavoastră veţi face imediat legătura cu proiectul mult mai cunoscut înainte de Revoluţie, cunoscut sub numele de „Luceafărul", dar, în acelaşi timp, ceea ce pot să împărtăşesc autorităţilor locale din Târgu-Mureş, acest model, pe care Federaţia Română de Fotbal l-a identificat, de anul viitor va fi multiplicat în întreaga Europă şi susţinut financiar inclusiv de UEFA", a mai adăugat preşedintele Răzvan Burleanu.

„Suntem primii în ţară şi ne bucură acest lucru şi suntem recunoscători faţă de dumneavoastră pentru seriozitatea şi promptitudinea cu care ne-aţi sprijinit în această cooperare", a declarat viceprimarul Peti Andras, care a primit, din partea preşedintelui Răzvan Burleanu, un tricou oficial de joc al Naţionalei, cu numărul 10 pe spate şi având numele său inscripţionat, furnizat de noul sponsor oficial al tuturor echipelor naţionale ale României, Joma.

Înfiinţarea primului Centrul Regional de Excelenţă în Fotbal al FRF la Târgu-Mureş contribuie la îndeplinirea Obiectivului specific 1.1 din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, „Dezvoltarea fotbalului juvenil şi creşterea numărului de practicanţi".

Lasă un comentariu