CS Olimpic Târgu-Mureş, locul 5 la Turneul Final de Junioare IV la handbal feminin

Distribuie pe:

Junioarele IV de la CS Olimpic Târgu-Mureş s-au clasat pe locul V în clasamentul final din 16 echipe participante la Turneul Final la handbal feminin, an competitional 2014-2015, competiţia fiind organizată de CS Olimpic Târgu-Mureş în colaborare cu Federaţia Română de Handbal.

Sâmbătă, 20 iunie, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, formaţia antrenată de Mihaela şi Claudiu Evi, a dispus la scor de echipa LPS Piteşti, 31-18 (20-6), în lupta pentru ocuparea locurilor 5-6 în clasament. Olimpicele au pornit în forţă, iar la jumătatea primei reprize au condus cu 11-4. Dorinţa fetelor de la Olimpic de a marca şi a învinge s-a simţit şi pe tabela de marcaj, care a arătat la pauză 20-6 în favoarea lor. Startul reprizei secunde nu a fost unul prea reuşit, dar mobilizarea imediată în teren şi atitudinea avută în joc a făcut ca pe final să obşină o victorie confortabilă la scor, 31-18. Cea mai bună realizatoare a meciului a fost Carla Lăcătuş, de la CS Olimpic Târgu-Mureş, cu 14 goluri.

Lotul echipei CS CS Olimpic Târgu-Mureş a fost următorul: Târnăveanu Alina, Vereş Iringo (1), Postelnicu Ilinca (3), Henter Szende (1), Fărcaş Anamaria, Dima Andreea (1), Kiss Kitti, Lăcătuş Carla, (14), Răchită Adriana, Toth Kristina (6), Damian Andreea, Mureşan Georgiana, Hodor Zsuzsanna, Şerban Mara (2), Cvavar Zsofia (2), Porim Raluca.

În finala mică pentru locurile 3-4, formaţia CSM Ploieşti s-a impus cu 21-17 în faţa echipei CSŞ Caracal. În finala mare, echipa CS United Galaţi a învins cu 21-16 formaţia CS Chimia Rm.Vâlcea şi a cucerit titlul de campioană naţională la junioare IV. La final au fost acordate premii şi menţiuni speciale. Astfel, titlul de golgeteră a turneului a revenit jucătoarei Gogârlă Alice de la CS Chimia Rm.Vâlcea, titlul de cea mai bună apărătoare a fost înmânat jucătoarei Daria Sara de la CS United Galaţi, iar titlul de cea mai bună jucătoare a fost acordat handbalistei Lăcătuş Carla de la CS Olimpic Târgu-Mureş. Felicitări fetelor!

 

Lasă un comentariu