Cel mai bun povestitor

Distribuie pe:

Motto: La orice vârstă, omul este o fiinţă care se hrăneşte cu poveşti. De aceea, avuţia poveştilor, pe care au strâns-o oamenii pe tot globul, din casă în casă, din secol în secol, a depăşit celelalte avuţii omeneşti.

Ediţia a X-a a concursului judeţean Cel mai bun povestitor a fost organizată de Colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.6 Târgu-Mureş, Grădiniţa cu Program Prelungit Târnava Sighişoara şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş.

Atmosfera a fost inspirată din poveştile cu marinari şi piraţi, de aceea cadrele didactice au ales ca loc de desfăşurare Complexul Peştişorul de aur, o locaţie minunată unde poveştile au venit plutind pe apă.

Juriul, format din inspector pentru Educaţie Timpurie, prof. Trifan Irina, prof. Mihaela Rizescu, prof. Secăşan Gyongyi, prof. Stoica Ana şi Angelescu Darie, primul câştigător al primei ediţii Cel mai bun povestitor, a deliberat îndelung, competiţia fiind foarte strânsă, dar în final toţi copiii au fost premiaţi şi felicitaţi.

Mulţumim copiilor, cadrelor didactice care i-au pregătit, părinţilor, Complexului Darina - Peştişorul de Aur şi sponsorului SC. Oprea Avicom SRL.

Lasă un comentariu