ROMÂNIA NU ESTE THAILANDA EUROPEI!

Distribuie pe:

Oricât ar fi de necrezut, la conducerea României s-au perindat ani de-a rândul nişte „peşti" care, fără niciun fel de ruşine, au „traficat" imagistic România ca şi cum ar fi avut de-a face cu o … prostituată thailandeză. Oameni de teapa ministresei tabloidizate Elena Udrea, incapabili să îşi dea seama cât sunt de penibili, au lansat oficial, la 6 august 2009, exact în marea sărbătoare creştină a Schimbării la Faţă, clipul publicitar „Land of Choice" (România, Ţara alegerii ) în intenţia că peste noapte, turiştii străini vor da buluc în România… turismului sexual. Ca efectul scontat să fie mai mare, autorii băşcăliei la adresa demnităţii românilor s-au folosit cel puţin de naivitatea a trei „simboluri" naţionale (Hagi, Năstase şi Nadia Comăneci), care au consimţit să ne arate cu tot dinadinsul că, din păcate, distanţa de la a duce cu brio faima României în lume şi până la a o defăima nu este, uneori, decât de un singur pas… regretabil. Scoaterea astfel a ţării noastre la mezat, pentru turiştii amatori de „senzaţii", când ţi se dă ocazia să „alegi" ce vrei, s-a făcut în acest clip tendenţios după cum urmează: mai întâi, batjocorind Sfânta Taină a Nunţii, fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a necinstit femeia româncă, minţind efectiv că „România este singura ţară unde o femeie se poate căsători legal cu patru bărbaţi! " După această aiureală denigratoare, prin care s-a incitat la încălcarea bunului simţ şi a rânduielilor tradiţionale româneşti, în clipul cu pricina fostul tenismen Ilie Năstase îi întreabă pe beneficiarii „reclamei" dacă nu cumva sunt cuprinşi de somn (!) când văd mănăstirile, casele ţărăneşti şi peisajul natural, iar mai apoi, arătând către o discotecă unde nişte femei dansau parcă aşteptându-şi „clienţii", exclamă răspicat: „Asta e România!". Însă vă înşelaţi, domnule Năstase: România reală nu este vânzoleala haotică de la disco, ci cuminţenia unui neam cu atâţia oameni aşezaţi la minte, harnici, curajoşi şi inventivi… Aceasta este România! Nu este litoralul de la Constanţa, sodomizat de o mână de intruşi pentru care intimitatea a murit… Aşa că, domnule fost fotbalist Hagi, atunci când vă permiteţi să spuneţi în clip că „Asta e România", numai pentru că nişte fete zburdă pe plajă în costum de baie, etalându-şi ostentativ trupul, amintiţi-vă câte fecioare îşi ajută părinţii sau bunicii în gospodărie, câte sunt premiate la şcoală sau concursuri internaţionale, câte muncesc cu onestitate pentru familie şi prestigiul ţării, câte dau naştere la prunci în familii distinse şi respectabile… Aceasta este România - nu o rezervă de femei şi copii, scoasă pe „centură" pentru toţi desfrânaţii lumii, ca şi cum ar fi o a doua Thailandă a Europei!

Aceasta este însă România noastră, nu cea din campaniile antiromâneşti şi anticreştine iniţiate în „glumă" de Radio 21, cu lozinci defăimătoare reperabile pe www.astaeromânia.ro, răspândite în tot Bucureştiul, prin afişe cât un bloc cu 6 etaje în care ni se spune să ne prostituăm, să plecăm de aici…că suntem tâmpiţi: ex. „România nu are viitor ", „Românii nu mai au speranţă", „Românii nu au valoare", „Tinerii români sunt superficiali", „Românii nu ştiu să se distreze", „Românii nu sunt buni la pat " etc. Se vede, aşadar, că România noastră nu este nicidecum şi a voastră! A noastră nu este cea a lui Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, care „arde" de nerăbdare să se introducă un proiect de lege pentru „căsătoriile" între persoane de acelaşi sex, aşa încât să fim distruşi nu de tancurile ruseşti, ci de poftele homosexualilor şi pedofililor euro-atlantici… Nu este nici cea a alogenilor, care ne fură pământul, averea şi identitatea naţională, iar apoi ne acuză că suntem leneşi, hoţi şi fără niciun drept şi rost istoric sub soare…

„Unde eşti tu, Ţepeş Doamne ?" ca să pui o dată capăt acestei degradări morale care se face, într-o Românie ortodoxă, având o limbă sfântă şi atâtea familii de omenie, cu complicitatea unor intelectuali şi politicieni care au dezertat de la menirea lor de călăuze naţionale? Dar noi, ceilalţi, unde suntem? Oare mai suntem, Doamne?

 

Lasă un comentariu