Piaţa târgumureşeană de vechituri va fi găzduită de fosta cazarmă!

Distribuie pe:

Consilierii municipali târgumureşeni au aprobat, în şedinţa din 25 iunie 2015, solicitarea S.C. Administrator Imobile şi Pieţe S.R.L de relocare a pieţei de vechituri, din strada Insulei, în fosta cazarmă, situată în Târgu-Mureş, pe strada Călăraşilor nr. 107.

„Urmare a relocării pieţei din str. Insulei în str. Călăraşilor nr.107, S.C. Administrator Imobile şi Pieţe S.R.L. (în calitate de concesionar) şi Municipiul Târgu-Mureş (în calitate de concedent) vor încheia un act adiţional pentru modificarea contractului de concesiune nr.

198//01.07.2011, iar SC Administrator Imobile şi Pieţe SRL va proceda la radierea din Registrul Comerţului a punctului de lucru din str. Insulei", se precizează în hotărârea adoptată.

Printre obligaţiile concesionarul (S.C. Administrator Imobile şi Pieţe S.R.L), se numără delimitarea zonei de desfăşurare a comerţului, asigurarea iluminatului public şi monitorizarea video a perimetrului, asigurarea măsurilor de protecţie şi pază, PSI şi amenajarea de puncte sanitare, precum şi stabilirea programul de funcţionare în noul spaţiu.

Se preconizează ca activitatea pieţei de vechituri pe noul amplasament să înceapă sâmbătă, 18 iulie a.c.

Lasă un comentariu